Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar herkese,
Yurt dışından Almanyaya gidip yukarda bahsettiğim gibi Mont - Pantolon - Bot üçlemesi bakıyorum. Motor öncesinde bir ekipman dizmeye karar verdim ama hangi modellere yöneleceğimi tam oturtamadım. Naked motorlar için hem güzel duracak hem de iyi koruyacak bir üçleme bakıyorum...
Ben de tam 4 mevsim iş yapar mı acaba diye düşüüyordum. Bilgilendirme için çok sağolun hocam biraz öyle bakayım o zaman şimdi
1753688998
Uzun yolda sabahları yola çıkarken üşütür mü bu hocam?
Selamlar herkese,
Ben belirli bir süreliğine kuryelik yapıyorum touring motosiklet almak için, bana bu süreçte iki türlü de kullanabileceğim bir mont lazım? Bugünün şartlarıyla Türkiyede maksimum 14,000 bandında mont yurtdışı ise maksimum 270€’luk bir mont bakıyorum. Hem bu dönemde herkesin...
hocam alcagim motor turu zaten adv touring yani rahatliga onem vererek uzun yol yapmayi planliyorum istanbuldan akdeniz guneydogu gibi. bir de motorun yaptigi max hiz 150 tas catlasin 180 ahahshahahhxa. 250likler zaten bu ibreleri goruyor benim istediklerimde bunun yani sira cantalari takip...
en yakin zamanda alicam hocam insallah. bu basligi bir on hazirlik olarak actim zaten 2-3 ay sonrasinda motoru almadan once almayi dusunuyorum tesekkurler tavsiye icin🙋🏻♂️
1750274220
eger olmazsa mecbur nakedla basliyicam hocam bu islere yapamiyacagimiz ise de zorlamayalim kendimizi. bu arada...
Forumdaşlar selamlar,
Sizlerden iki konuda bilgi almak istedim. Birincisi başlıktan da gördüğünüz üzere yaklaşık 25-30bin kilometre scooter trafik tecrübem var ancak vitesli motorlarda çok fazla tecrübem yok.
1-) Benelli TRK 502X - 350.000₺
2-) Voge 525 DSX - 415.000₺
3-) CF Moto 450MT-...
hocamlar son durum soyle ki rks bunyesinde;
freccia 150 - 137k
reale 125 - 124k
vrs 125 - 83k
kanuninin ayni bloktaki scooteri da ayni fiyat
haftada 2 kuryelik + marti tag yapacak biri icin hangisi daha mantikli olur forumdaslar ne diyorsunuz?
ben de cok fazla blok sikayetleri gordum ama sanirim kullanimdan kullanima degisiyor bu durum ya. yine de tesekkurler hocam bilgi icin.
duzeltme* hocam bi de soylemeyi unuttum ben ogrenciyim yani maksimum 3 gun olmak sartiyla ortalama 2 gun yapicam bu isi. yine de olmaz mi diyosun