Kask önerisi

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ben alacak olsam bunu alırdım. Osman > SOMAN. Hemi de kendinden bülüğü tutlu.
Ömer > MöER var mı bir bak. Çin Çon ağbiler yabmışlardır belki. 🤪
O fiyatlara çıktıktan sonra NO'luyoLAN filan bak. Sonuçta o da İtalyan.
71w+7ittiWL._AC_SX679_.jpg

Motosikleti
Forza 250
Bu paralara Agv alınmaz aslında agv de alınmaz da işte neyse,bu paralara fiyat performans hjc,scorpion,shark,nolan gibi kasklara bakabilirsiniz.Etiket için 12.500 çöpe atılmaz

Sen fazlamı komiksin
Yav adam doğru dürüst sorulara normal cevaplar veriyor ama senin gibi sadece kaskım şekilli şukullu olsun canım önemli değil diyenlere de hak ettiği cevabı veriyor @Osm@n forumda deli gözüken ama en akıllı kişilerden biridir bence. AGV, K5S veya K6S'ten başlar senin alacağın K1S kaskın ne konforu iyi ne de malzeme kalitesi ayriyetten parçaları çok pahalı örn: orijinal vizör almaya çalışsan 3-4bin TLden aşşağıya çıkamazsın. Nolan , Scorpion ve HJC gibi kasklar daha iyi olur. Ben bu bütçe bandında ya HJC ya da Nolan tercih ederdim kafama iki italya amblemi geçiricem millet "aa ne güzel kask" diyecek diye canımı tehlikeye atamam. Kaskı alalı 1 yılı geçmiştir sanırım ,"aa kaskın çok güzelmiş" diye gelen 2-3 motorcu oldu onun dışında kızlar 3-4bin TLlik kask sanıyor :ROFLMAO: .

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
@Osm@n forumda deli gözüken ama en akıllı kişilerden biridir bence.
En demeyelim de beni 60 sene idare edecek kadar diyelim.
14 yıl önce ilk kalp krizini geçirinceye kadar Türkiye'de ciddiyet sıralamasında kesin ilk üçte imişimdir. Dördüncü deseniz arıza çıkarırım, o derece yani. O gün öğrendim ki hayat hepimizle DALGA geçiyor. Sizde onunla GIRGIR geçin. Kasmayın...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yav bu adamın troll olmadığını düşünüp hala daha ciddi cevap verdiğinize inanamıyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Genç kardeşim kask denemeden, takmadan öyle internetten laps diye satın alınacak bir şey değildir. Sen hele bir mağazada Agv K1S'i gör, buff takarak bir dene ve aynı kaskla mağazada bir 10 dk zaman geçir. Kask bedenin neyse iyice emin ol, ondan sonra internetten sipariş ver.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Canım kardeşim, sende sıkıntı yok. Sizin nesil komple bozuk. Bizim yetiştirilme tarzımız sizin gibi değil. Sokakta oynayan nesil diye bir şey var. Benden 6-7 yaş küçükler bunun son örnekleri. Sonra bilgisayar internet her yerde yaygınlaştı. Burada benden büyük insanların hepsi ansiklopedi karıştırdı. Bunları sadece senin için demiyorum ama sizin nesilde genel olarak saygı yok. Laubalilik mevcut. Birde gördüğüm kadarıyla sihirli bir değnek dokunacak ve herşey düzelecek gibi yaşıyorsunuz. Hayatınızda başka hükümet falanda görmediniz. Tam aklınız ermeye başladığında ekonomik krizler falan. Haliyle boşvermişlik var. Şimdi biz bu noktaya kadar hayatla mücadele ederek belki savaşa savaşa geldik. Dolayısıyla saçma bir soruya tahammülümüzde olmayabiliyor. Sizde bizi mazur görün. Biz 2 kere düşünüp 1 kere konuşuruz. Sizin nesilde bu noktaya gelir mi bilmem ama bunu yapmayı dene. Google’a sorulacak şeyi bile buraya soruyor genelde yaşıtların. Kaskla alakalı 8896875 tane konu var. Bi dolaş gel onları eminim spesifik bir sorunun olmadığı için cevabını kolayca bulacaksın.

En önemlisi saygı gösterirsen saygı görürsün.

Genç kardeşim kask denemeden, takmadan öyle internetten laps diye satın alınacak bir şey değildir. Sen hele bir mağazada Agv K1S'i gör, buff takarak bir dene ve aynı kaskla mağazada bir 10 dk zaman geçir. Kask bedenin neyse iyice emin ol, ondan sonra internetten sipariş ver.
Olduğum şehirde öyle bir yer yok galiba deniyemiyorum o yüzden

Canım kardeşim, sende sıkıntı yok. Sizin nesil komple bozuk. Bizim yetiştirilme tarzımız sizin gibi değil. Sokakta oynayan nesil diye bir şey var. Benden 6-7 yaş küçükler bunun son örnekleri. Sonra bilgisayar internet her yerde yaygınlaştı. Burada benden büyük insanların hepsi ansiklopedi karıştırdı. Bunları sadece senin için demiyorum ama sizin nesilde genel olarak saygı yok. Laubalilik mevcut. Birde gördüğüm kadarıyla sihirli bir değnek dokunacak ve herşey düzelecek gibi yaşıyorsunuz. Hayatınızda başka hükümet falanda görmediniz. Tam aklınız ermeye başladığında ekonomik krizler falan. Haliyle boşvermişlik var. Şimdi biz bu noktaya kadar hayatla mücadele ederek belki savaşa savaşa geldik. Dolayısıyla saçma bir soruya tahammülümüzde olmayabiliyor. Sizde bizi mazur görün. Biz 2 kere düşünüp 1 kere konuşuruz. Sizin nesilde bu noktaya gelir mi bilmem ama bunu yapmayı dene. Google’a sorulacak şeyi bile buraya soruyor genelde yaşıtların. Kaskla alakalı 8896875 tane konu var. Bi dolaş gel onları eminim spesifik bir sorunun olmadığı için cevabını kolayca bulacaksın.

Sizin nesil komple bozuk lafına kırıldım abi..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olduğum şehirde öyle bir yer yok galiba deniyemiyorum o yüzden
Dostum nasıl bir kask arıyorsun ne tip motor sürüyorsun kask önereyim sana.

Kask denemeden alınmaz. Beğendiğin kask kafanı rahatsız ederken hiç aklında olmayan kask kafana cuk oturur.

Abi geçen internette 1950'lerden kalma bir ilkokul defteri içeriği denk geldi, vallahi o ilkokul çocuğunun gördüğü eğitimi bugün üniversiteler vermiyor.

Tüm nesil bozuk değil tabii ki ama çok fazla tırt tip var. En az yarısı iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz, saygısız ve sevgi görmemiş tipler. Arada çıkan pırlantalar da arada kaynıyor haliyle.

Motosikleti
Yamaha XSR700

Yeni nesilin %90'ını anne babalar değil, tabletler büyütüyor.

Dostum nasıl bir kask arıyorsun ne tip motor sürüyorsun kask önereyim sana.
Drift l sürüyorum güzel gözüksün kaza yaparsa. Korusun en fazla 10 k civarı para verebilirim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Drift l sürüyorum güzel gözüksün kaza yaparsa. Korusun en fazla 10 k civarı para verebilirim
ECE 22.06 sertifikları olan her kask yeterince korur. Kafana deneyerek al hangisi rahat geliyorsa onu al. düz siyah ya da koyu renk alma görünür renklerde bir şey almaya bak.

Motosikleti
DUKE 250
ben dost yoğur kovası kullanıyorum, vizör olarakda kapağı kestim güzelcene yapıştırdım, birde arainin orjinal pinlockunu yapıştırdım 10 numara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar