phns kullanıcısının son içeriği

1. P

Osmangazi otobanindan kaçak geçis ve ceza

Haziran ayinda eskisehirden yalovaya gitmek icin osmangazi otobanini kullandim. Gemlik girisindeki giselerden camda yapistirilmis durumda olan hgs kartimi okudu yesil isik yandi ve gectim. Altinova cikisindan otobandan cikarken bariyerli olan giselere yaklastim ve bariyer acilmadi. gisedeki...
  2. P

Motorumu sattim yeni motosiklet arayisindayim

ilk motosikletim olan cbr250r imi sattim. Yeni motosiklet arayisina girdim fakat ne alacağim konusunda kararsizim sizin gorusleriniz benim icin ömemli. Butcem 20.000 lira, tarz olarak touring bakiyorum. Gsx650f, cbf600, er6f, nc700x,fazer6 arasinda kaldim biraz arastirdim ama pek fazla bilgi...
  3. P

İlk motosikletim honda cbr250r

Uzun araştırmalarımın sonunda honda cbr250r almaya karar verdim. 19.06.2015 tarihinde internetten bulmuş olduğum cbr250r'a bakmaya gittim motosiklet düzgün duruyordu ekstra olarak lastikleri yeniydi (michelin pilot street) ve koruma takozu vardı bakımları yeni yapılmış 2 km bile olamamış...
  4. P

ilk defa motor alacağım tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen.

Öncelikle merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim ve ilk mesajım hangi motoru alacağıma karar veremiyorum değerli arkadaşlar sizden yardım istiyorum çok araştırmama rağmen istediğim modeller hakkında pek bilgi edinemedim aklımda olan birkaç motorun artılarını ve eksilerini yazarsanız motor seçme...

Yeni mesajlar