phenemenon kullanıcısının son içeriği

1. phenemenon

motoru aldım ama satışı alamıyorum....

arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce motoru aldım adanadan güvenerek alışverişimi yaptım motoru 10 saat yolculuk yaparak bana getirdiler,güzelce ağırladım burda onları sonra yolcu ettim...satışda adanaya gittiklerinde vekalet olarak bana yollanacaktı... ama gelirken radara girmişler ve cezayı hala...
  2. phenemenon

2. En Cok Istediğim Motorumu Aldim Sonunda.

alır almaz arkadaki cantayı ve plakanın altındaki ek yeri belli olan plastik kısmı söktüm :) gönül bi piaggio x-9 istiodu ama olmadı dayanamadım aldım kymcoyu artık gayet memnunum ama beklentilerimin üstünde bir makinaymış. artık 500cc ye terfi ederken x-9 napalım. konu doğru yerdemi emin...
  3. phenemenon

ATV veya SCOOTERLA TAKASLI SÜPERR VOS VOSss

biliyorum bana kzacaksınız ama benim ilanım iki grubuda giriyo hem satmak hem almak istiyorum buradaki gözlerdende kaçsın istemedim:) ARKADAŞLAR İSTEYENE SATABİLİİRİM İSTEYENLEDE MOTORU EĞER TARZIMA UYGUNSA TAKASLARIM,sonuçta atv veya scooter için satıyorum bana yardımcı olursanız ailenize...
  4. phenemenon

ATV veya SCOOTERLA TAKASLI SÜPERR VOS VOSss

ARKADAŞLAR İSTEYENE SATABİLİİRİM İSTEYENLEDE MOTORU EĞER TARZIMA UYGUNSA TAKASLARIM,sonuçta atv veya scooter için satıyorum bana yardımcı olursanız ailenize gercek anlamda bi üye katmış olacaksınız:) http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3028394 ahanda link fiyat...
  5. phenemenon

mondial 150re !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadşalar ben bu motora yazıldım nisanda gelicek motoru teslim alana kadar model değiştirme şansım var... =>siz nedersiniz galiba formda ilk ben almışım bu motoru ve kararsız kaldım şimdi bunu değişik tipi olduğu için tercih ettim rs tipi motorlar her markada var ver yer gök onlardan dolu 1...
  6. phenemenon

yeni üye,yeni motorcu,kısaca acemi:)

site halkı hepinize merhaba eskişehirlyim günden güne monoton gelen 4 tekerden 2 tekere gecmeye karar verdim bi hevesle,bi motor bayisinin önünden gecerkerken aniden bi kararla girdim içeri ve aldım motoru cıktım bilmem doğrumu yaptım ama mondial 150 re modeli tipi hoş geldi satış elemanıda iyi...

Yeni mesajlar