2. En Cok Istediğim Motorumu Aldim Sonunda.

alır almaz arkadaki cantayı ve plakanın altındaki ek yeri belli olan plastik kısmı söktüm :)

gönül bi piaggio x-9 istiodu ama olmadı dayanamadım aldım kymcoyu artık gayet memnunum ama beklentilerimin üstünde bir makinaymış.

artık 500cc ye terfi ederken x-9 napalım.

konu doğru yerdemi emin değilim fotolarda gece ama idare edin artık :)

hayırlı olsun :)

Allah kazadan, beladan ve kem gözlerden korusun!

Hayırlı olsun arkadaşım. Güzel günlerde kullanırsın inşallah :)

teşekkürler arkadaşlar allah hepimizn gönlüne göre versin..

evet arkadaşım aynalar elektrikli kapanıo yani kendiliğinden değil stop edince kapanmıo ama kontak acıkken butona basınca kapanıyo.

hayırlı olsun :)

Allah kazadan, beladan ve kem gözlerden korusun!

hehe motor sizin oralardan plakanda anlaşıldığı gibi dün 2 kişiyle 730 km geldiler ben geliceklerinden cok umutlu değildim ama gercekten helal olsun diyorum pasha abiye ve arkadaşı murat abiye.

Son düzenleme:
vay beee elektrikli aynalarda var demek:cyclopsan

eee açılır tavan, yolcu ve sürücü hava yastıgı gibi özelliklerlide varmıı:mrgreen:

gerçekten güzel motosiklete benziyoo. hayırlı olsun. kazasız belasız ve cezasız günlerde kullanman dileygiyle:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı uğurlu olsun kazasıs belasız keyifli sürüşler temenni ederim.keşke fotolar biraz daha küçük olsaydı.

hayırlı olsun memnun kalacaksın iyi bir marka almışsın güle güle kullan.Allah kaza bela göstermesin.

hayırlı olsun memnun kalacaksın iyi bir marka almışsın güle güle kullan.Allah kaza bela göstermesin.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun allah kazadan beladan esirgesin. lastiklerinin yerde kalması dileğiyle

Süper Moderatör (BBRR)
wb6vqt.jpg

Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :cat:

Darısı tüm motoru olmayan arkadaşlarımızın başına ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar