Panashira kullanıcısının son içeriği

1. Panashira

Naked Mükemmelliği

Merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce arkadaşlar ile rivaya gittik güzeldi eğlenceliydi. ben ilk motora başladığımda cb125e sonra daelim roadwin 250R en sonda Z800 ile devam ediyorum. uzun süredir z800 kullanıyorum çok memnunum vs. işte rivaya gittik 600RR ve hayabusa olan arkadaşlardan verin 2 tur...
  2. Panashira

Anneler Kutsaldır..

:salut::salut::salut::salut:
  3. Panashira

Hazirandan sonra Trafik Sigorta ücretleri düşüyor..

Kaynak http://www.milliyet.com.tr/-trafik-sigortasi-primi-yilin/ekonomi/detay/2243872/default.htm
  4. Panashira

Beşiktaş'ta trafiği birbirine kattılar

http://www.hurriyet.com.tr/besiktasta-trafigi-birbirine-kattilar-40101244
  5. Panashira

Neden kimse farkında değil.. Motosikletçilerden ses seda yok.

Merhaba arkadaşlar, son 1 2 haftadır bir tek ben mi böyle görüyorum yoksa herkes farkında ama umursamıyor mu? Motosiklet fiyatları geçen yıla göre %40 %50 civarı zamlanmış birisi taş atıyor herkes peşinden mi gidiyor yoksa hep böyle diyeceğim yani geçen yıl ondan önceki yıl bu kadar değildi...
  6. Panashira

GSR600,CBR600f, CBR600RR, R6, ERN6, FZ6, Fazer6.

Merhaba Arkadaşlar, Çıtamı yükseltiyorum 30bin km civarı tecrübe kazandım.. scooter, 125lik, 250lik ve hala 250lik sürüyorum 600cc'ye geçiş yapacağım tahminen alacağım motosikletler GSR600,CBR600f, CBR600RR, R6, ERN6, FZ6, Fazer6.. bu motosikletleri satın alırken dikkat etmem gereken yerleri...
  7. Panashira

kilometresini düşürerek araç satmak dolandırıcılık suçu.

Yargıtay 23. Ceza Dairesi 2015 yılında ikinci el araç satarken kilometre düşürmenin dolandırıcılık suçunu oluşturduğuna karar vermişti. kilometresini düşürerek araç satmak Türk Ceza Kanunu’nun 157. maddesine göre dolandırıcılık suçu.. ve 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası var bunun dışında 5bin...
  8. Panashira

Trafik Sigortası kaza yapmış araçların değer kaybını da karşılamak zorundaymış

https://www.facebook.com/motorsiklet.tv/videos/841801549200418/ arkadaşlar selam başlıkta belirttiğim gibi haberin kaynağı burada ben de bilmiyordum öğrendim... en azından oradan tuz payı da olsa bir şeyler yapabiliriz.
  9. Panashira

12 bin devirlik motor 7 bin deviri geçmiyor

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle tekerinize taş değmesin :) benim bir problemim var motorum Daelim Roadwin250R son bir kaç gündür motorumla 7 bin deviri geçemiyorum boğuluyor gaza sonuna kadar basınca iyice boğuluyor ve hız düşüyor 70i geçemez oldum. araç solluyamıyorum korkudan.. yokuşlarda...
  10. Panashira

Karbüratör Kapağı hararet için bu kadar etkili mi?

Merhaba, Ben daha önce motorumda hararet olduğu ile ilgili post açmıştım ancak her şeyi yaptık yine geçmemişti.. usta en son kapağın bozuk olduğunu söyledi. kapağın bozuk olması bu kadar etkili midir? NOT: 5 bin devire kadar yapmıyor motor ısındıktan sonra 5bin deviri geçtiğim an hararet...
  11. Panashira

Su Eksiltme? Hararet?

Merhaba Arkadaşlar, :sunny:Benim Motosikletim Roadwin 250R motorumda su eksiltmesi olduğunu düşünüyorum çünkü günde toplam 25-25= 50 km yol yapıyorum.. hergün 500ml yani ufak pet şişe su doldurmak zorunda kalıyorum.. motor düşük devirde gidince problem yok 5 bin devire kadar normal ancak 5 bin...
  12. Panashira

Motosiklet, Dans ve Mutluluk

Selam arkadaşlar, Dün ilk defa denemiş olduğum ve gerçekten çok mutlu olduğum bir anımı paylaşmak istedim. Benim motorum su eksiltiyor(hala yaptırmadım) ve işten eve giderken trafikten dolayı hararetin yükseldiğini fark ettim. Çektim Ayvansaray durağından sonraki sağda herkesin çektiği yere E5...
  13. Panashira

Organ Bağışı

bugün bütün organlarımı resmi olarak bağışladım çok mutluyum :):cat:
  14. Panashira

kaza yaptim motosikleti tasimak icin minibüs

Merhaba arkadaşlar.. modadan kadiköye inen tramvayinda gectigi yoldan gider iken aniden bir arac önüme cikti vurmamak icin motoru altimdan attim sonrasini hatirlamiyorum uyandigimda ambulanstaydim neyse ki iyiyim sorun yok ciziklerle atlattim ancak motorun vites atan ayagi icine coktu granajda...
  15. Panashira

Motosiklet Lastik Hk.

Merhaba arkadaşlar, Motorumun kılavuzunda belirtilen arka lastik ölçüsü 140/60 R17 olduğu yazıyor ancak bir çok internet sayfalarına bakmama rağmen bulamadım. Bu durumu ustama sorduğumda o da 140/70 takarız problem olmaz dedi. ben uzun yol yapmayı planlıyorum ileriki zamanlarda yani kafam...

Yeni mesajlar