Anneler Kutsaldır..

b2gONY.jpg

:salut::salut::salut::salut:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Bir tek annem olsun bana bişey olmaz derken boşa dememişler :rendeer:

resimi açmaya üşenenler için : )

Ana yüreği naparsın motora binmeden on defa tembihler yavaş git sağına soluna dikkat et diye

Canını sevdiğim :)

Gün içinde konuşsak bile gece mutlaka tekrar arıyor annem. Evde misin diye soruyor her seferinde.
Kızıyorum çoğu zaman. 30'a merdiven dayadık hala ne bu çocuk gibi muamele diyorum. Ama onların hislerini anlamak gerçekten çok güç.
Hele hele bir erkek olarak.

Annesini "Mom" diye mi kaydetmiş ?

sana mı soracağım ne diye kayıt edeceğimi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

kardeşim sen kimsin ki sana hesap verme zorunluluğum var ne diye kaydedip, kaydetmediğimin seninle ilgisi ne sen kimsin?
hasta mısın? o mu dikkatini çekiyor senin.. *********.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
2 hafta önce teyzemin oğlunun motorunu almıştım, 3-4 Saat mahalle aralarında gezicektim, motoru aldıktan sonra tam 13 defa arayıp neredesin, iyimisin, hadi götür şu motoru diye diye başımın etini yemişti kurban oldugum. :rendeer:

Telefonu ingilizce kulandığı için olmasın ingilizcede mom anne demek merakın geçtimi :bounce:

Dinimizin anne babaya aile ye ne kadar önem verdiğini burdan anlıyoruz

Bende motosikleti mahale arasında öğreniyorum annem telden arıyor nerdesin nereye kayboldun diye :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

kardeşim sen kimsin ki sana hesap verme zorunluluğum var ne diye kaydedip, kaydetmediğimin seninle ilgisi ne sen kimsin?
hasta mısın? o mu dikkatini çekiyor senin.. manyak mısın sen..

Merakına yenik düşmüş mazur gör :cherry:

Telefonu ingilizce kulandığı için olmasın ingilizcede mom anne demek merakın geçtimi :bounce:

Dinimizin anne babaya aile ye ne kadar önem verdiğini burdan anlıyoruz

Bende motosikleti mahale arasında öğreniyorum annem telden arıyor nerdesin nereye kayboldun diye :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------

Merakına yenik düşmüş mazur gör :cherry:

çok ayıp değil mi ya.. ben utandım cevap verirken..

çok ayıp değil mi ya.. ben utandım cevap verirken..

İnsanımızda malesef bu tür merak var yeri geliyor bende istemsiz merak ediyorum buda öğrenme bilgi edinme duyusun dan mıdır nedir bilmeseydim aynı soruyu sorabilirdim belki :)

Demek yanında biri sorza hayda mevzuya gel ::karma::

Ne diye kaydederse kaydetsin canım o kadar da şeyyapmamak lazım. Ona bakarsan telefonda her şey ingilizce ama türkçe konuşuyorlar. Olur öyle.

Super Moderator

hasta mısın? o mu dikkatini çekiyor senin.. *********.

Biraz iyi niyetli düsünmeye calisin, herkes herşeyi biliyor gibi sanmayın veya sizinle aynı bilgide,kültürde olamama ihtimallerini düşünürseniz eğer ortada bir problem yok, kaldı ki kurduğunuz cümle de hakaret var, karşı taraf size hakaret etmemiş.

Biraz sağ duyulu düşünün.

Son düzenleme:
Anasi hayatta olmayanlar icin ic burkucu kiskandirici ve sigara yaktirici bir estantane,( acep dogru yazdim mi enstantane miydi yoksa. Neysee.)

Biraz iyi niyetli düsünmeye calisin, herkes herşeyi biliyor gibi sanmayın veya sizinle aynı bilgide,kültürde olamama ihtimallerini düşünürseniz eğer ortada bir problem yok, kaldı ki kurduğunuz cümle de hakaret var, karşı taraf size hakaret etmemiş.

Biraz sağ duyulu düşünün.

Hakaret mi:silent: Bence bu sözü "******" yapmak daha kötü olmuş. Küfür gibi algılayabilir karşı taraf.

img

Son düzenleme:
Motosikleti
BWS 100
Ah iste ya.
Bazen uzuyoruz ama insan sonradan da cok pisman oluyor be.
Annesi olenler icin allah rahmet eylesin arkadaslar.
Yasayanlar icin de bilin kiymetini, ona kotu haber gitmesine izin vermeyin. Uzmeyin onlari.
Sevgilerimle.

Güven,Kale,Huzur,Mutluluk,Saflık,Limitsiz karşılıksız Sevgi ve daha aklıma gelmeyen nice güzellik= ANNE

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar