ozkanil kullanıcısının son içeriği

1. ozkanil

beyler çok rahatlatıcı :)

herkese merhaba geçenlerde köprüyü geçiyorum kadıköyden eve dönüyordum, daha köprüye varmadan herifin biri emniyet şeridini zapdetmiş arabada takım elbiseli iki ağır abi 8 10 defa kornaya bastım ses seda yok sağ arka cama tıkladım hemen geçti durup camı açtı. hayırdırlar vs bende '' seni mi...
  2. ozkanil

HGS !!

iyi geceler hgs olmadan iki sefer geçiş yaptım benim bildiğim kadarıyla 1 hafta içinde alındığı taktirde cezai işlem uygulanmadan geçiş ücretini düşüyorlar. dogrumudur bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
  3. ozkanil

ne olacak halimiz !!!

herkese merhaba.. bugün beyoglundan çıktım avcılar istikametine dogru biraz gazlamak istedim maalesef trafik elvermedi o kadar yoğundu ki neyse sıkmadım canımı devam ettim ama bugun anladım biz motorsiklet kullanıcıları gerçekten acınacak haldeyiz !! :pale: bu kadar bencil umursamaz kibirli...
  4. ozkanil

3. vites de ses lütfen bakarmısınız ?

öncelikle saygılar herkese merhaba üstadlar xj6n 2014 model rodaj yeni bitti 3. viteste ses yapıyor servise gösterdim zinciri temizledi yağladı ses kesildi ertesi gün tekrar cıktı galiba birşeyden anlamıyorlar bana makinadan değil zincirden ses geldiğini söylüyor bundan bir şey olmaz diyor ancak...
  5. ozkanil

rodaj ve yakıt tüketimi

herkese merhaba ; motorum rodaj aşamasında. Depoyu fulledim 140 km yaptım ve gösterge tek dişe düştü bana hiç normal gelmedi üstadlar bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim bugün bir depo daha aldım ve motor 180 km de şu an.. :pr:
  6. ozkanil

xj6n

arkadaşlar merhaba alışveriş yaptığınız güvenilir bir adres varmı xj6n manet takımı lazım yardımcı olurmusunuz
  7. ozkanil

İstanbul'dan selamlar :)

yeni xj6'ımla aranızdayım :) herkese keyifli sürüşler

Yeni mesajlar