rodaj ve yakıt tüketimi

herkese merhaba ;
motorum rodaj aşamasında. Depoyu fulledim 140 km yaptım ve gösterge tek dişe düştü bana hiç normal gelmedi üstadlar bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim bugün bir depo daha aldım ve motor 180 km de şu an.. :pr:

Son düzenleme:
XJ6'dan bahsediyorsan, rodajda yakıt tüketiminin fazla olması normaldir. Kitapçığa uygun kullan, sıkıştırma zamanla düşecektir.

XJ6'dan bahsediyorsan, rodajda yakıt tüketiminin fazla olması normaldir. Kitapçığa uygun kullan, sıkıştırma zamanla düşecektir.

evet benimde tahminim oydu ama rakam normalden çok daha fazla olunca haliyle yordu aklımı teşekkürler

Motorun hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah kaza bela vermesin. Rodaj süresince de bence çok gezme. Yani rodajı 1000 km de tamamlıyorsun yarım olarak filan ama bir günde 1000 km giden motor pek bişey olmaz yani. Zamana bırak herşey yerli yerine oturucaktır. 4 silindir 600cc lik bir makine için iyi yani zamanla yerine daha da iyi oturur. Kitapçığına uyduğunuz sürece bir sıkıntı kalcağını sanmıyorum :)

Motorun hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah kaza bela vermesin. Rodaj süresince de bence çok gezme. Yani rodajı 1000 km de tamamlıyorsun yarım olarak filan ama bir günde 1000 km giden motor pek bişey olmaz yani. Zamana bırak herşey yerli yerine oturucaktır. 4 silindir 600cc lik bir makine için iyi yani zamanla yerine daha da iyi oturur. Kitapçığına uyduğunuz sürece bir sıkıntı kalcağını sanmıyorum :)

Eyvallah teşekkür ederim bütün site üyelerine kazasız belasız sürüşler diliyorum zaten İstanbul şartlarında sürekli kullanamıyorsun 1 haftadır garajda yatıyor kardan çamurdan.. bi düzelseydi hava kavuşacam da :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar