- Konu Yazar
herkese merhaba geçenlerde köprüyü geçiyorum kadıköyden eve dönüyordum, daha köprüye varmadan herifin biri emniyet şeridini zapdetmiş arabada takım elbiseli iki ağır abi 8 10 defa kornaya bastım ses seda yok sağ arka cama tıkladım hemen geçti durup camı açtı. hayırdırlar vs bende '' seni mi bekleyeceğim motoru boşuna mı aldık neden yol vermiyorsun ne işin var bu şeritte'' dedim adam pişkin pişkin ben senimi bekleyeceğim dedi benim devre yandı bu alakasız cevaba
direk telefonu çıkardım hayırdır kimi arıyorsun bende arayayım 5 araba gelsin dedi 
salak herif trafikte 10 la gidiyor 5 araba çağıracak bende dedim sen helikopter çağır istersen ben sadece fotoğraf cekecegim dedim adam dondu(fotoyu paylaşmıyorum deşifre olmasın ağır abi) 
hemen bi foto aldım 800 900 mt ilerde trafik polisi vardı çektim abiye bir bir döküldüm zamanın varsa dur beraber bekleyelim dedi açtım ayaklığı bi sigara yaktım 10 dk fln sürdü kekliklerin gelmesi amca cezayı yazarken ben el sallayıp yola devam ettim o sıcakta varya içim buz oldu buz