Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yamaha r25 km saati civarinden bir hırrr sesi geliyor o yüzden çok takıldı kafama km saatımı gevsedi acaba yoksa hangı parca yapar bunu kullanıcılar fıkırlerınız nedir vidası sıkılırmı
R25 model motosıkletıme egzoz alacagım fakat polıslerle basım nasıl belaya gırer cok karşırlarmı ? cezası nedır bır kere uyarırsa dırek cıkarırım sorun degıl men etmesın :D
R25 model motosikletime diablo rosso II almaya karar verdim fakat gebzede bir yerde denk gelmedim izmit veya istanbula tarafına geçecegim pek uzak olmaması şartı ile tek bır sorunum var tarih olarak birkac yeri aradım tarih 1415 2015 yılına ait ve haftada oldukça eski raf ömrü 5 yıl fakat 16...
Yamaha r25 yağ değiştiricem yağ eksiltmiş , motul 7100 koyucam fakat 2 Litre oluyor bu 1800 yağ kapısitesi var onu nasıl yapıcam ayarlıcam ve niye eksiltmiş olabilir minimum seviyeye düşmüş daha 2 bin km anca oldu değişeli ilk yağ
Yamaha r25 motosikletime beyaz philips ampul aldım ve park ampulu aldım gene farlar ugrassam hallederım ama park ampülü nasıl değiştiricem fikir verimisiniz veya nasıl değiştiriliyor değiştiren varsa söyleyebilecekmi
R25 sogutma suyu nasıl eklıyebılırım motosıklet 400 km de fan acıyor su seviyesi kontrol ettım orta çizginin çok az aşağısında azıcık su eklmek ıstıyorum fakat gızlı bır bolme var granaj sokmem lazım kolay bir şey ise kendım ugrasacagım fakat servis ilgilensin derseniz servisi beklıcem kar...
R25 aldım Allah'a şükür fakat bunun radyatör suyunu nerede kontrol edicem ? nasıl değiştiricem ? ve aklımdaki asıl soru motosikletime seramik kaplama yaptırmayı düşünüyorum fakat önerirmisiniz 'meguiars' da yaptırıcam fakat ilk defa yapıcaklarmış ama sorun olmaz dediler iyi bir şekilde...
Merhaba Arkadaşlar umarım bu yorumumu bılgı birisi yanıtlar ;
R25 yarış mavisi (bluerace) kaporasını bıraktım 5-10 güne binicem artık plaka ve kredi cıkmasını beklıyorum. Motosikletime rodaj bittikten sonra yarış dişlisi koyması düşünüyorum bunu nerede bulabılırım bir kaç kişi kullanıyor...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-cc-buyutmek-icin-satiliktir-pazarlik-var-224365543/detay/
DAHA FAZLA DETAY İSTERSENİZ MESAJ ATABILIR ARAYABILIRSINIZ
Motorsıklet beyaz duman atıyor fakat her zaman değil arada bi ısınınca falan havalardan dolayımı yoksa motorsıklet yağ mı yakıyor motora fazla yağ koymustum yanlıslıkla tahliye etmeden ekleme yaptım düşüncesiz bir şekilde sonra motor 2-3 gün sonra bu duman atma olayını yaptı elimi oraya koyunca...
Merhabalar öncelikle herkezin bayramını kutlarım. Sonra sorumu sorarım :) , %100 sentetik yağ koyarsam motora biliyorum vites kolaylaşcak falan ama kalkış ve son hız artarmı 1-2 km bile artı olsa gidip değişicem %100 sentetil motul 44 TL 1 LT
Herkezın simdiden bayramını kutlarım , tvs apache ön dişli 13 bunu ben 15 yükselticem hız artması ve uygun sürüşte titreşim azalması için fakat 13den 15'e yükselen bir motorsıklette kaç km hız artışı olur bunu cok merak ettım ınternette arastırmalarıma göre 15 fakat kulaktan duymaya göre 8 bu...
TVS apache km saati bozuldu aniden hızlanınca 30 km olan km saati birden bire '0' km oluyor ve penzıni fulluyorum kafına göre gösteriyor şamadıra değiştim km saati arazalı oldugunu oradan anladım he bırde motorum km saatı oralarında takip sistemi var o bozmuş olabılırmı blokaj sistemi faln...