ozan_oz kullanıcısının son içeriği

1. ozan_oz

İlk motoru almadan önce bir motor kiralamak

Merhaba, havalar düzeliyor ya, sonunda ben de ilk motorumu alacağım inşallah ama şöyle bir düşüncem var, eğitim alıp tüm malzemelerimi tamamlamakla birlikte trafik deneyimim yok, acaba bir kiralayıp neymiş ne değilmiş, trafikte motorla dolanmaya cesaretim var mıymış diye baksam mı diyorum. Gerçi...
  2. ozan_oz

NİC marka montlar

Merhaba, (sitesinde dendiğine göre) yerli sermaye olup Pakistan'da üretilen bu montlar hakkında bilgisi olan var mı acaba? Bahsedilen özellikleri gayet iyi görünüyor: Su geçirmiyormuş, omuz dirsek ve sırt koruması varmış, fiyatı da oldukça uygun...
  3. ozan_oz

Güvenli sürüş için cruiser almak...

Merhaba, yakın zamanda motosiklet almayı düşünüyorum, model olarak da hep YBR125 aklımın bir kenarında durdu fakat nispeten küçük olması nedeniyle trafikte görünürlüğü ile ilgili kaygılarım var, sürücülerin motoru gördükten sonraki tavırlarında da yine motorun cüsseli olmasının etkili olduğunu...
  4. ozan_oz

Kararsızca merhaba...

Merhaba, ben Ozan. Motosikletlere ilgim yakın bir zamanda başladı, şimdi ehliyet için adım atıyorum, bir yandan da İstanbul trafiğinde motosiklet kullanmak konusunda ciddi bir kararsızlık yaşıyorum. Geçen gün İstanbul'da motosiklet kullanmak konusunda pek çok yazı okudum ve bu işin gerçekten...

Yeni mesajlar