Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Motorda sadece 1. vitesten 2 ye geçerken zor geçiyor tırt tırt diye sesler gelip vites çubuğu titriyor.
Bunu sürekli yapmıyor 10 seferden 1 inde yapıyordur. (hafif gaz vererek vites yükselttiğimde takılmadan geçiyor)
Sorunu anlayamadım debriyajdan mı vites dişlisinden mi yoksa vites...
merhaba arkadaşlar rks cruiser 250 sahibiyim motorumda viteslerle ilgili bi sıkıntı var vitesler bazen geçmiyor takılı kalıyor 2 de giderken 3 e çekiyorum bazen geçiyor bazen geçmiyor ama vites kolu yukarda kalıyor ayagımla üstten hafif ittirince eski pozisyonuna geliyor sıkıntısını bir türlü...
arkadaşlar daha önceden vitesli vitessiz motor kullandım eş dostunkini az bucuk tecrubem var sürekli motorları araştırıyorum 8 9 milyar cıvarında bi motor almayı düşünüyorum borç harç bir sekil bulucaz aklımda regal raptor daytonalar var 250cc güzel makine şekil şemali on numara motorla ilgili...
arkadaşlar spor chopper derken istedigim tarz harleyin 883 iron tipinde bi motor gönül isterki 883 olsun ama ögrenci adamız anca posterini alırız :D regal raptorun daytonası (250 yada 350) tip olarak hoşuma gidiyo ama motorları kronik arızalıymış kuba süperlight200 fena degil gibime geliyor tipi...