yeni başlıcak adama bi el atın :D

arkadaşlar daha önceden vitesli vitessiz motor kullandım eş dostunkini az bucuk tecrubem var sürekli motorları araştırıyorum 8 9 milyar cıvarında bi motor almayı düşünüyorum borç harç bir sekil bulucaz aklımda regal raptor daytonalar var 250cc güzel makine şekil şemali on numara motorla ilgili bitakım sıkıntılar varmış ama garantiden cogu düzeltilmiş diye biliyorum sizce daytona mı almalıyım yoksa daha uygun bişeylere mi bakmalıyım

Ekipman dahil 8-9 mu ekipmansizmi?
Ekipmansiz ise crusier ariyosunuz galiba regaller cok sorunlu felan deniyo kullanmadim ama superlight 200 u kullananlar cok begeniyorlar tabiki ben baslangic icin japon oneririm ybr veya cbf ustune parada kalir hem

iyi kullanırsan bakımını yaparsan üzmez diyolar çin malı sonucta japonla kıyaslama yapılmaz japonlar güzel makine yapıyolar ama cbf ybr alıp kurye gibi gezmek istemiyorum üniversiteye onla giremem :D kuba aklımdaydı bikaç fikir vardı üstünde oynamayı düşünüyodum ama biraz sogudum gibi daytonalar daha cok hoşuma gidiyo ekipman konusundada kask almayı düşünmüyorum nazı kaskı takıcam deri ceket falan var zaten masraf cıkmıcak cruisere choppera binip o tarzı yakalamakdıktan sonra pek bi anlamı kalmaz

sekli güzel ama daha kullanan yk arizasi nedir bilinmiyr piyasasi yok satsan satamazsin cok riskli onu almak

Birincisi tabiki siz bilirsiniz ama nazi kaski yerine full face kaliteli bir kask daha guvenli olmazmi ? Guzel gorunmesini istiyosaniz gene nazilerden guvenli fakat full face olmaya raw kasklara bakabilirsiniz eldiven dizlik vb gibi ekipmansiz yola cikmayin kendinizi dusunmezseniz ailenizi dusunun iyi gunler

eldiven kullanmayı düşünüyorum zaten dizlik konusunda emin degilim bana göre yapılan kazalar otomobil sürücülerine atılıyor kazanın sebenini kendimizde aramaya başladıgımız zaman bu kaza sorunuda çözülür diye düşünüyorum

Geneli şeritte gitmemekten aşırı hızdan oluyor ama üstüne kıranlar yüzünden de çok kaza oluyor. Dizlik eldivenden daha gerekli.

Boşverin araba alın siz, boşa masraf yapmayın. Kızlar arabaya karşı daha ilgili diye duydum. Hem motor tehlikeli zaten boşver.

...

türker kardeşim haklısın trafikte dikkat önemli motorda tampon sensin sonucta

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------

abeam araba var kullanıyorum zaten babamınkini 9 10 milyara varsa önerebilcegin araba düşünürüz :D yok malesef araba piyasası cok pahalı

yaklaşık 2 aydır araştırıyorum.kesinlikle kuba SL200 alman lazım senin kardeşim. maddi sıkıntıyı atlatayım alacağım bende

onu cok düşünüyodum internette vlog yapanlardan bi arkadaş çekmiş incelemiş uzun boylulara gelmez diyo ufak kalıyomus sıkıntı cıkyıomus bide regal raptorlar daha hoşuma gitti basta kuba diyodum ama sonradan regale döndüm

NGG

Güzel kardeşim, yeni başlayacak insan. Yani çevrede insanlar senin dediğini yapıyor mu ? Evet var bunları yapanlar. Ama her şeyi yapan var. Anladım üniversite olayı. Deri ceket , falan iyi hoş ama şahsi fikrim olarak yanlış yaparsın. Kendine yazık edersin. Süper bir tecrüben olsa bile tavsiye etmem zaten ekipmansız motor kullanmanı. Yapacağın (yanlış anlama ama ) 3 kuruşluk karizma , bileğindeki kemikler tersinden çıktığında, çenen kırıldığında falan anlamsız kalır. Sanma ki 35- 40 km hızda bir şey olmaz bana diye . Bak Altın Elbiseli Adam diye YouTube da araştır izle biraz Barkın abinin videolarını , o çok güzel anlatıyor hepimizin abisi hem de inanılmaz deneyimli ve değerli bir adam . O eldivenler , full face kasklar da hava olsun diye takılmıyor keza. Ciddi şeyler bunlar. Motordan modeli markası falan hepsinden önce bunları anla bence . Senin iyiliğine diyorum. Hiç inat etme, bırak havayı karizmayı kendi işine sağlığına bak . Öyle 3 kuruşluk kasklar alma. Git internette bir sürü video var Bir Arai kask ile başka çin malı 200 liralık kaskın arasındaki farkı .

Önce ekipman ne gerekiyorsa her şeyin güzelinden al onlar bir aradan çıksın ondan sonra ne oluyorsa bak. Madem buraya fikir edinmeye geldin. Madem ben emin olamadım sizlere sorayım diyorsun. O zaman dinle buradaki insanların sözünü güzel kardeşim. sonra bir gün bileğindeki dizindekiler sayesinde , ne bileyim peh bunlar amele işi kurye işi koruma demirleri falan dediğin şeyler böyle seni sakatlıktan koruduğunda 5 ay falan alçıyla gezmek zorunda kalmadığında ya da Allah korusun ama hayatını kurtardığında iyi ki de 1000- 2000 lira vermiş şunları almışım, yoksa ameliyat param bunun 10 katı olacaktı dersin , dua edersin .

Bunlar şahsi fikrim yapacakların sana kalmış tabii, gezeceğin hatunlar ayy bu ne amele işi falan derse alma tabii :D

NGG evet bende barkın abiyi falan izliyorum sürekli chopperda ekipman sorunu var raw kasklar yine fena durmuyo ama işin felsefesine aykırı duruyo eldiven yarım kask gözlük falan almayı düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar