Arama sonuçlarınız

1. O

Dragstar 650A - Vites geçiş problemi

Merhabalar, Motorda sadece 1. vitesten 2 ye geçerken zor geçiyor tırt tırt diye sesler gelip vites çubuğu titriyor. Bunu sürekli yapmıyor 10 seferden 1 inde yapıyordur. (hafif gaz vererek vites yükselttiğimde takılmadan geçiyor) Sorunu anlayamadım debriyajdan mı vites dişlisinden mi yoksa vites...
  2. O

Vites sıkıntısı

merhaba arkadaşlar rks cruiser 250 sahibiyim motorumda viteslerle ilgili bi sıkıntı var vitesler bazen geçmiyor takılı kalıyor 2 de giderken 3 e çekiyorum bazen geçiyor bazen geçmiyor ama vites kolu yukarda kalıyor ayagımla üstten hafif ittirince eski pozisyonuna geliyor sıkıntısını bir türlü...
  3. O

yeni başlıcak adama bi el atın :D

arkadaşlar daha önceden vitesli vitessiz motor kullandım eş dostunkini az bucuk tecrubem var sürekli motorları araştırıyorum 8 9 milyar cıvarında bi motor almayı düşünüyorum borç harç bir sekil bulucaz aklımda regal raptor daytonalar var 250cc güzel makine şekil şemali on numara motorla ilgili...
  4. O

spor chopper önerileri

arkadaşlar spor chopper derken istedigim tarz harleyin 883 iron tipinde bi motor gönül isterki 883 olsun ama ögrenci adamız anca posterini alırız :D regal raptorun daytonası (250 yada 350) tip olarak hoşuma gidiyo ama motorları kronik arızalıymış kuba süperlight200 fena degil gibime geliyor tipi...