ottoman87 kullanıcısının son içeriği

1. O

market ismi

arkadaşlar selamlar market açıcaz isim arıyorum kısa akılda kalıcı bir fikir gelirse paylaşırsanız sevinirim kazasız sürüşler
  2. O

severek ayrılanlar şarkısına söverdim oluyomuş

bu şarkıyı ilk dinlediğim andan beri ne saçma şarkı derdim seven niye ayrılsın herşeye göğüs gerer ama olmadı mı olmuyormuş kimseyle konuşasım gelmedi iki gündür insan seve seve gidebiliyormuş ama benim anlamadığım şu hem gitmek istiyorum olmadığını görüyorum da şimdi niye bir fırtına tuttu...
  3. O

İzmir eğlence mekanı yardım arkadaşlar

arkadaşlar şimdiden iyi seneler türlü aksaklıklar arkadaşların gelmelerinde problemler geç kalma gibi problemlerle bu sene biraz açıkta kaldık turkuaz da dolmuş orayı düşünüyoduk son ihtimal sorum şu canlı müzik yapan düzeyli bi yer adı yeri bildiğinizi paylaşırsanız dün heryeri dolaştım...
  4. O

Ehliyet Sınavı Kaçtı Yardım

arkadaşlar merhaba bi arkadaşım ehliyet sınavını kaçırdı yoğunluktan tamamen unutmuş sonra tarihe bakınca aklına geliyo ehliyet kursuna gitmiş 50 ytl kursa tekrar ödemesi gerekcekmiş sınav ücretinden hariç kurs öyle demiş var mı böyle birşey ve birde sorum biraz illegal ama rapor alsa mazeret...
  5. O

Gtr 250 Den Vazgeçtim Niye Mi?

iyi geceler bugün klr 650 nin artçılı bir vaziyette hyoya kalkışta yaklaşık 60 70 metre farkı attığını gördükten sonra ben bu motoru almam :) biri 250 lik biri 650 lik de abi motorun üstüne kapatmış sürekli gaza yüklenen arkadaşın hali motordan anlamayan yanımdaki bi abinin tabirile ''şofor var...
  6. O

Sizce Ne Almalıyım

Öncelikle selamlar İzmirden Murat yeni üyeyim siteye yaklaşık 6 yıldır motosiklet kullanıyorum .Şu an yamaha xt 225 im var fakat o abime geçtiği için yeni bir motosiklet almak istiyorum soruma gelince chooper düşünüyorum bu motorlar hakkında bi bilgim yok şöyle söyliyeyim 120 km hızda civarı...

Yeni mesajlar