severek ayrılanlar şarkısına söverdim oluyomuş

bu şarkıyı ilk dinlediğim andan beri ne saçma şarkı derdim seven niye ayrılsın herşeye göğüs gerer ama olmadı mı olmuyormuş kimseyle konuşasım gelmedi iki gündür insan seve seve gidebiliyormuş ama benim anlamadığım şu hem gitmek istiyorum olmadığını görüyorum da şimdi niye bir fırtına tuttu biziyi dinelyip kafayı çekiyorum erkek odun olucak kardeşim duygusal oldu mu böyle oluyor zor be ee si bu işte bi içimden atasım geldi insan nasıl kalakalıyomuş bir anda nasıl bu kadar sevebiliyomuş zormuş çok zor klasik bi laf vardır ya her ayrılığın ardından bundan sonra sevemem diye ben onu demiyorum ama bi daha bu kadar sevmiycem hoşçakalın

Ateş Ve Su
Ateş Birgün Suyu Görmüş Yüce Dağların Ardında
Sevdalanmış Onun Deli Dalgalarına
Hırçın Hırçın Kayalara Vuruşuna
Yüreğindeki Duruluğa
Demiş Ki Suya
Gel Sevdalım Ol!
Hayatıma Anlam Veren Mucizem Ol
Su Dayanamamış Ateşin Gözlerındeki Sıcaklığa
Al Demiş;
Yüreğim Sana Armağan...
Sarılmış Ateşle Su Birbirlerine
Sıkıca,kopmamacasına
Zamanla Su , Buhar Olmaya
Ateş,kül Olmaya Baslamış
Ya Kendisi Yok Olacakmış,ya Aşkı..
Baştan Alınlarına Yazılan Kaderide
Yüreğindeki Kaderide
Alıp Gitmiş Uzak Diyarlara Su...
Ateş Kızmış, Ateş Yakmış Ormanları
Aramıs Suyu Diyarlar Boyu
Günler Boyu, Geceler Boyu
Birgün Gelmiş Suya Varmış Yolu
Bakmış O Duru Gözlerine Suyun
Biraz Kırgın Bıraz Hırçın
Ve O Zaman Anlamış Ki ;
Aşkın Bazen Gitmek Olduğunu
Ama Gitmenın Yitirmek Olmadığını...
Ateş Durmuş, Susmuş, Sönmüş Aşkıyla
Iste O Zamandan Beridirki ;
Ateş Sudan
Su Ateşten Kaçar Olmuş…
Ateşin Yüreğini Sadece Su
Suyun Yureğini
Sadece Ateş Alır Olmuş…

bu kadar mı analtılır be abim eline sağlık diline yüreğine sağlık hayat devam ediyor bir şekilde atilla ilhanın dediği gibi çünkü ayrılıklaeda sevdaya deahil ayrılnlar hala sevgili

çok seversin kendi sevginle baş edemez olur hatun kısmı .. iki yol vardır insanın önünde ya kabullenip ayrılırr yada mücadele eder .. bana kalsa amann boşver biri gelir biri gider derdim .. ama emek harcadıgın sevdigin biri olunca mücadele etme geregi duyuyo insan. ey aşk diyosun .. bumu bana sapladıgın ok ?? sonrası malum .. uyuz kalp kırıgı günler .. yaşlı yollar hatıralarla geçiyo zaman..

mücadele et ama degecek biriyse .. kendi terazini dengeni kur.. ve oyle savaş... fakat yanına alacagın silahları iyi seç :) bu savaşı kazan dostum yada kendine güzel bi tatil çek :D

nereye kadar savaş abi savaşcak durum yok ki savaşacaksam kendimle savaşmalıyım huzur mutluluk olmadı mı insanlar yaradılıştan ayrı da aynı paydaya varamadı mı neyle savaşacaksın ki iki tane birbirini deli gibi seven insan uzun bir zaman olmadı mı olmuyormuş be ben bi takıldım mı takılıp kalıyorum dostlar arkadaşlar aile hep ihmale uğruyor dengeyi kuramıyorum yani terazi kur dediğin bende kantarın ayarı kaçık dibine kadar yaşıyorum ama olmadı mı olmuyor işte hemen de devam deyip yola koyulamıyor ki insan yaşımız başımız ne don juan gibi hayat bak anasını satayım

en güzel yerinde bitirilmişse eğer kaybedilmeye deyer diyorum kardeşim :cat:
nikimin sebeplerinden bir tanesi:rendeer:

en güzel yerinde bitirilmişse eğer kaybedilmeye deyer diyorum kardeşim :cat:
nikimin sebeplerinden bir tanesi:rendeer:

abim bende onu diyorum çirkileşmenin anlamı yok ki de mi yaşananların hatrına sevginin yanına bi de alışkanlık biniyor ya o iyice koyuyor evin duvarları sanki üstüme üstüme geliyor ama hayat herşeye gebe hayat devam ediyor

abim bende onu diyorum çirkileşmenin anlamı yok ki de mi yaşananların hatrına sevginin yanına bi de alışkanlık biniyor ya o iyice koyuyor evin duvarları sanki üstüme üstüme geliyor ama hayat herşeye gebe hayat devam ediyor

yaşını sorabilirmiyim :rendeer::rendeer::rendeer:

daha 22 abim niye böyleyim bilmiyorum herkes laylaylom ben olamıyorum ki olamıyorum

Son düzenleme:
Moderatör
Ağladık salya sümük zamanında hepimiz, aynı senin duvarlarının olduğu gibi üstümüze üstümüze bizimde odalarımızın duvarları geldi. Nefes alamadık, boğuluyoruz sandık..İçtik, sızdık, ayıldık, yine sızdık yine ayıldık. Kimimiz kazandık savaşımızı, kimimiz mağlup olduk. Jesse'nin dediği gibi değecek biriyse hiç durma koş sevdiğinin peşinden..

değecek biri şüphe yokta abi çaresizlik bu koşmasına ben koşmaktan erinmem de vardığın yerde huzur lazım be abi herkeste bi huy herkeste bi adet hayatta herşey dilediğin gibi gitmiyor uzun zaman geçince unutmuşum bunları belki yarına bir anı ama şimdi yanıyor ciğerim dediğim gibi burda konuşmamın nedeni içimi boşaltmam biraz etrafımdakilere böyle gözükmek istemiyorum bu gurur falan da değil yalnız kalmak istiyorum hepsi bu

"Hayatta ya tozu dumana katarsın, ya da tozu dumadın Yutarsın. ..!" :wiinkk: :cat:

Ateş Ve Su
Ateş Birgün Suyu Görmüş Yüce Dağların Ardında
Sevdalanmış Onun Deli Dalgalarına
Hırçın Hırçın Kayalara Vuruşuna
Yüreğindeki Duruluğa
Demiş Ki Suya
Gel Sevdalım Ol!
Hayatıma Anlam Veren Mucizem Ol
Su Dayanamamış Ateşin Gözlerındeki Sıcaklığa
Al Demiş;
Yüreğim Sana Armağan...
Sarılmış Ateşle Su Birbirlerine
Sıkıca,kopmamacasına
Zamanla Su , Buhar Olmaya
Ateş,kül Olmaya Baslamış
Ya Kendisi Yok Olacakmış,ya Aşkı..
Baştan Alınlarına Yazılan Kaderide
Yüreğindeki Kaderide
Alıp Gitmiş Uzak Diyarlara Su...
Ateş Kızmış, Ateş Yakmış Ormanları
Aramıs Suyu Diyarlar Boyu
Günler Boyu, Geceler Boyu
Birgün Gelmiş Suya Varmış Yolu
Bakmış O Duru Gözlerine Suyun
Biraz Kırgın Bıraz Hırçın
Ve O Zaman Anlamış Ki ;
Aşkın Bazen Gitmek Olduğunu
Ama Gitmenın Yitirmek Olmadığını...
Ateş Durmuş, Susmuş, Sönmüş Aşkıyla
Iste O Zamandan Beridirki ;
Ateş Sudan
Su Ateşten Kaçar Olmuş…
Ateşin Yüreğini Sadece Su
Suyun Yureğini
Sadece Ateş Alır Olmuş…

ah be çerkes abim girdin damarımdan çıktın gözlerimden vallahi :)

değecek biri şüphe yokta abi çaresizlik bu koşmasına ben koşmaktan erinmem de vardığın yerde huzur lazım be abi herkeste bi huy herkeste bi adet hayatta herşey dilediğin gibi gitmiyor uzun zaman geçince unutmuşum bunları belki yarına bir anı ama şimdi yanıyor ciğerim dediğim gibi burda konuşmamın nedeni içimi boşaltmam biraz etrafımdakilere böyle gözükmek istemiyorum bu gurur falan da değil yalnız kalmak istiyorum hepsi bu

sevginin bittiği yerde nefret başlarmış adamım. ben birisini senin gibi sevdim delicesine bütün arkadaşlarımı karşıma aldım ailemi karşıma aldım. hepsi "başka kızmı yok" "yakışmıyor sana" deseler de defalarca ben dinlemedim. daha 19'umuzdaydık evlenme dedi tutturdu ben tabi daha askere gitmemiş toy delikanlıyım istemedim. zamanla soğudu benden telefonlar azaldı çağrılar azaldı. 2'miz de bunların farkındaydık. sonunda bana nefret duymaya başladı. beni öldürmek istedi. ehliyetsiz babasının arabasnı alıp benim arabama çarptı. o esnada babasyla da tanıştık. tabi haliyle kızı kusurlu olduğu için herşey aleyhineydi. ben şikayetci olmadım. gittim kendi paramla yaptırdım arabamı. en sounda 2-3 gün sonra aradı beni dediki "seni çok s...." ben de hadi ordan çekgit çık git hayatımdan dedim ve çünkü benim için tehlikeli olmaya başlıyordu. askere gittim geldim iizimi aramış ben duydum söyletmedim kimseye vs vs. şuanda bile arıyormuş izimi ama nafile..... :)

teşekkürler başlık için otto :)

erkek odun olucak kardeşim duygusal oldu mu böyle oluyor

Benim nick "Kütük" de ne oluyor? Biriyle tanışırsın, odun olmayı kısa süreliğine bırakırsın, güm!

Gönül işi motora binmek gibi. Düşünce canının yanmasını göze alamıyorsan motora binme zevkinden mahrum kalacaksın.

düşmekten korkuyorum yürürürüm o zaman melankoli başka aşk başka tutku başka acı başka anlayış başka naz başka hayat başka günün başka

işin çok zor be kardeşim. durda sana bi teselli vereyim bitmişin sen...

Rabbim bana da sevdiğime de göstermesin onu çok seviyorum. ibrahim sadrinin şiirleri de sadece moduna girerek dinliyorum. o mod bile adamı dağıtıyor kardeşim ya. ama sana tavsiyem içme. insana kaldıramayacağı yük yüklenmez. ağla ama içme. rüzgarın kayadan koparabileceği ancak tozdur de içme. şiir dinle oof ulan offf de ama içme. Allah sabrını artırsın kardeşim.

yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile
yaktın beni küle döndüm dumana döndüm
nasıl edem nere gidem dertli baş ile
bilemedim teli kırık kemana döndüm

canım aldın, can evimden vurdun ya sende
küstüm sana, faydası yok, geri dönsen de
sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın
sen de vicdansız çıktın adın batsın

zaman ola devran döne sen de çekesin
yitiresin umudunu heder olasın
aşka düşe kahrolasın candan bıkasın
ömrün boyu bir kez olsun gülmeyesin