Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün akşam motorum plakanın biraz silik ve sigortamın olmaması nedeniyle bağlandı. Sigortamı yaptırıp yeni plakamla gittiğimde çıkartacağı söyledi. Fakat ruhsatımın bir nüshası kayıp. Sigortacıyla konuştuğumda sigortayı halledebileceğini söyledi. Fakat plaka yenilemek için eski plakayı ve...
Hayırlı forumlar.
Fz6 fazer almayı düşünüyorum. Fakat bir çoğu arkadaşım 15 yaşında motorla uğraşılmaz. Tamirciden çıkamazsın parçasını bulamazsın diyorlar. MT 07 xj6 vesaire düşünmüyorum. Bütcem de var Fazer 8 e kadar alabilirim ama fz6 hastasıyım. Bu nedenle sadece bu modeli düşünüyorum...
Herkese merhabalar öncelikle
Yakın bir arkadaşımda fz6 motor var. Borçlarından ötürü motor hacizli fakat yakalanması yok. Bu araca sigorta yaptırıp trafiğe çıkabilir miyim? Çevirmelerde sıkıntı yaşar mıyım?
Merhabalar daha önce konu açıldıysa kusura bakmayın. Fazerin 2005 - 2006 kasaları çok hoşuma gidiyor. Bir kaç kere kullanma şansım oldu çok hoşuma gitti kendisi. Ve bende fazer ailesine katılma kararı aldım. İlanlarda 50.000 km den aşşağı ben göremedim. Ortalama olarak 60.000 ve 80.000 arasında...
Cg motorum var.Bütün lambalarım falan sağlamken durdum kontağı kapattım.Tekrar açtığımda ne lambalar ne göstergeler ne de elektronik marş vardı.Sigortaya baktım atmamış sağlam.Neden olabilir