Arama sonuçlarınız

1. O

MOTORUM BAĞLANDI

Dün akşam motorum plakanın biraz silik ve sigortamın olmaması nedeniyle bağlandı. Sigortamı yaptırıp yeni plakamla gittiğimde çıkartacağı söyledi. Fakat ruhsatımın bir nüshası kayıp. Sigortacıyla konuştuğumda sigortayı halledebileceğini söyledi. Fakat plaka yenilemek için eski plakayı ve...
  2. O

FZ6 Fazer Almak istiyorum

Hayırlı forumlar. Fz6 fazer almayı düşünüyorum. Fakat bir çoğu arkadaşım 15 yaşında motorla uğraşılmaz. Tamirciden çıkamazsın parçasını bulamazsın diyorlar. MT 07 xj6 vesaire düşünmüyorum. Bütcem de var Fazer 8 e kadar alabilirim ama fz6 hastasıyım. Bu nedenle sadece bu modeli düşünüyorum...
  3. O

Hacizli motor alımı ile ilgili

Herkese merhabalar öncelikle Yakın bir arkadaşımda fz6 motor var. Borçlarından ötürü motor hacizli fakat yakalanması yok. Bu araca sigorta yaptırıp trafiğe çıkabilir miyim? Çevirmelerde sıkıntı yaşar mıyım?
  4. O

Yamaha Fazer 2005 - 2006 Kaç km kadar alınabilir ?

Merhabalar daha önce konu açıldıysa kusura bakmayın. Fazerin 2005 - 2006 kasaları çok hoşuma gidiyor. Bir kaç kere kullanma şansım oldu çok hoşuma gitti kendisi. Ve bende fazer ailesine katılma kararı aldım. İlanlarda 50.000 km den aşşağı ben göremedim. Ortalama olarak 60.000 ve 80.000 arasında...
  5. O

Plakasız ruhsatsız motoru devlete verme

Abilerim motora 2 senedir plakasız ruhsatsız biniyorum.(Asya 100 lük cg) dün 780 tl ceza yedim ve motorum çekildi.Motoru içerden çıkartmam için sigorta+plaka falan motorun fiyatını geçiyor.Nasıl bu motoru devlete hibe edebilirim?
  6. O

Motor elektrik aksamı sorunu

Cg motorum var.Bütün lambalarım falan sağlamken durdum kontağı kapattım.Tekrar açtığımda ne lambalar ne göstergeler ne de elektronik marş vardı.Sigortaya baktım atmamış sağlam.Neden olabilir
  7. O

Motor hızlanırken

Sanki birisi arkadan çekiyormuş gibi oluyor sebebi nedir Motorum : Quswa Cg
  8. O

Cg motor öneri

Bugün nasip olursa ilk motorumu alıcam.2.000 tl bir bütçem var noter parası içinde tabii.Sizce bu cg motorlarda markaya göre çok uçuk fark varmıdır?
  9. O

Başlangıç motoru olarak Kuba Çita 150r

İlk motorum olacak.Fazla tecrübem yok ama debriyajlı sürebiliyorum.Hafif bir yapıya sahibim 60 kg civarı.Kontrolde zorluk yaşarmıyım.

Yeni mesajlar