Ose kullanıcısının son içeriği

1. O

Zincir Yağlama

Herkese Hayırlı Günler Sevgili Abilerim ve Kardeşlerim Forumda zincir temizliği konusu çok konuşulmuştu ve bende dün 100lük motorumun bi zincirine baktım sözde servis yağlamıştı 3500km önce zincirde hiç yağ kalmamış :P önce kapakları söküp bi güzel sıcak suyla yıkadım sonra zinciri yağ sökücü...
  2. O

Plaka Sorgulama Pls

Sevgili abilerim bugün adana esenler köyü istikametinden mersine doğru giderken şerefsiz bi tok sol şeritte belirdi bende sağda 80-90 arası gidiyorum 100cc cub motor zaten derken bu şerefsiz 1km boyunca sol şeritten ayrılmadı bende sağ şeritte dib dibe gidiyoruz derken birden sağ şeride kırdı...
  3. O

Bazı Motosiklette Arka Tekerler Neden Tek Taraftan Tutuyor .....

Herkese Hayırlı pazarlar arkadaşlar foruma fazla girmiyorum artık 1 haftadır kafama bu soru takıldı Özellikle ss motorlarda bence çok güzzel duran arka tekeri tek maşa tutuyor yani sağda herhangi bi maşa yok Şöyle resimlede gösterim :) Bu motosiklette dengesizlik yaratmazmı yük bi taraftan...
  4. O

Buji seçimi

S.a arkadaşlar benim cubla 1-2 ufak bi oynama yapacamda mesela 1.vitesi yok benim motorun 1.10 2.60.3.80.4.100 lakin motor 4te aşırı bağırıyor öyle 100de direk vurmuyor ama 90 na rahat geliyor ön dişliyi 15 dişli ile değiştirmeyi düşünüyorum lakin bide orijinal bujisinide değiştirecem yanı...
  5. O

Kadın Motor Yağını Nasıl Kullanır...

:) ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
  6. O

World Of Warplanes Oyununu Sakın İndirmeyin

S.a hayırlı geceler arkadaşlar World Of Warplanes Oyununu Sakın İndirmeyin ben videolara fln kandım online savaş uçağı fln indirdim toplan 7gb + sürüm fln derken 3 gb ordan 10 gb mal oldu bide oyun açılıyor e-posta şifre giriyorsun bağlan diyorsun bağlanmıyor sorun bendedir diye iki defa...
  7. O

Kawasaki Ninja 250R Dijital Gösterge

Daima kawasakinin göstergelerinden dert yanan yada hoşuna gitmeyen arkadaşlar kawasaki için üretilmiş dijital göstergeye rastladım bi inceleyin lakin fiyatı bıraz yüksek gibi fakat çok hoş duruyor bence Ninja 250R Dijital gösterge Buraya
  8. O

Yakıt Tüketim Değerleriniz

S.a arkadaşlar uzun bi süredir yoktum yavaş yavaş foruma tekrardan giriş yapmaya karar verdim... Benim cub (100mfh) yakıt tüketimi hesaplamak için depoyu fulledim (Bu devirde fulledim deyince insanın ayrı bi havası oluyor özellikle petrolde :) ) zaten altı üstü 3 litre benzin alıyor :) 15 lira...
  9. O

Cub motor Bakım Resimli

Resimler Biraz Kötü 6230i ile çektim Slm arkadaşlar herkese hayırlı hafta sonları 1 hafta önce motorumun yağını değiştirirken arkadaşımın tavsiyesiyle hava filtresinide sökmüştüm motordan iyi bi ses alabiliyorsunuz fakat sonra gaz yememe geç tepki verme gibi sorunlar ortaya çıktı bide geceleyin...
  10. O

Cub Motor Yağ Değişimi

Slm arkadaşlar herkese hayırlı hafta sonları dilerim benim Mondial 100mfh 2000kmye geldi servise götürmek yerine kendim bakımlarını yapacam servis 500km bakımında 20w50 scoot marka yağ koydu (50 lira geçirdiydi) (internette bile bulamadım kattıgı yağı :jocolor: ) Şimdi ben shell advance ax5...
  11. O

Motosiklet Yağ Değişimi

S.a dostlar ben motorumu 500km bakıma soktugumda scoot marka 20w50 yağ kattılar sizce nasıldır çoğu yerde forumdada dahil 10w40 yağ öneriliyor akdeniz bölgesine yaşıyorum mondial yetkili servis kattı bunu sizce nasıldır 10w40 yağa geçsem sorun olurmu +ları - leri nelerdir söylerseniz sevinirm...
  12. O

CGciler vs Polis

CG yarışında polisler http://www.youtube.com/watch?v=J3gZouuhabM
  13. O

Frenden Ses geliyor

Slm beyler bazen ben frene basınca tak tuk diye arka frenden ses geliyor bide çukura girdigimde zincir muhafazaya çarpıyor sizce sorun nedir ?? zincirim bollaştıgı için muhafazaya çarpıyorda frene bi anlam veremedim 2gündür ses gelmiyor yanlız frenden ...
  14. O

Jant Boyama

Beyler ben benim motorun döküm jantlarını siyaha boyatmak istiyorumda /cub/ kaça mal olur forumda yaptıran ilaki vardır :)