CGciler vs Polis

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

yazık gerçekten bunlar yüzünden motosikletin adı kirleniyor insanların motosiklete bakış açısı değişiyor.

Allahın kıroları önce konuşmasını öğrensinler :jocolor:
az kalsın mersedese arkadan tostuyordu birtanesi;bu apaçiler yüzünden bütün motorculara kötü gözle bakıyorlar:farao:

Bunları gördükçe motorumu köşeye atasım geliyor, elime üç kuruş geçtiği anda değiştireceğim :queen:

http://www.youtube.com/watch?v=ciz7FROEROM

Bunu 1. sanıyeden sonuna kadar ızlemeyen kişi ölmesin :D izlemeden ölmeyin :D :FEWF:EWQFWEFWF Aldın mı yolları buluttttt :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=W0rYWomDwQk

Bu bi düşse o motordan adli tıp parçalarından lego yapar :D asdadadadad

aysun kayacı. Dağda'ki çobanla benım oyum bır olamaz dedıgınde cok kızmıstı mıllet ama perde arkasına bakmamıstı kımse ...

ben bişey diycem eleştiriye katlanmamız lazım ki bizde yeri geldiginde saygı çerçevesinde hem eleştirebilelim

bi çok abuk sabuk açılan konuyu okuyup cevap yazma geregi bile duymuyorum gönül isterdi ki bunuda okuyup geçeyim

birde o kadar ekipmansız kasksız ehliyetsiz binmeyin bırakın aynalarınız yerinde kalsın ve her daim tekeriniz düz bassın diye temennide bulundugumuz bu forumda bu tip videoların yayınlanması ne derece ironik ya bunları söyleyen arkadaşlar yeterince samimi degil yada benim yaptıgım gibi okuyup cevap yazmayı bile anlamsız buluyorlar

motosiklet ulaşım aracıdır kimisi gezer tozar kimisi işine gider gelir kimininde ekmek kapısıdır amacının dışında kullanıpta yok ön takım şöyle yok krankdan ses geliyo yok cup la 120 yapıyorum la bi git işine diyesim geliyo ama demiyorum

NOT:kimse üzerine alınmasın motor bu illa bozulucak benim lafım apaçilere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar