Osbourne kullanıcısının son içeriği

1. Osbourne

Marmara eğt. araş. has.'nde yarın saat 10.00'a kadar A rh+ acil kan ihtiyacı.

Marmara Araştırma Hastanesi'nde verilmek üzere yarın saat 10:00' kadar acil A (RH) + kana ihtiyaç var. çok yaygın bir kan grubu ancak bulunmuyor! iletişim: GÖKHAN 05335425157
  2. Osbourne

[MT İstanbul] 29 Ağustos '11 "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği

Gelenekselleşmiş bir Dürüm Sever Motorcular Derneği etkinliğinde daha yine yeni ve yeniden (hep söylemek istemiştim bu kelimeleri bir arada :) ) beraberiz :P Arkadaşlar; hem sohbet edelim hem karnımız doysun demek, motorlarımızı rahat rahat gözümüzün önüne park edelim hem de karşılarında iki...
  3. Osbourne

Bir adet H4 xenon (ampul + balast) arıyorum

Balastıyla beraber elbette.. Elinde arabasından çıkma veya motoru için çift almış ama diğeri elinde kalmış olan birileri varsa görüşelim, konuşalım, anlaşalım :) H4 olmalı, tekrarlayayım.. İrtibat içün: 0533 390 77 96 veya özel mesaj fasilitesini kullanabilirsiniz..
  4. Osbourne

Emrello ve Osbourne'un Kaçış Rotaları - 2 Mudanya/Trilye/Gölyazı

Geçen haftasonu görüşmemizde bu cumartesi için Emrello ile sözleşmiş ve onun daha önceden de izldiği bir kaçış rotası olan Gölyazı Köyü'ne gitmeye karar vermiştik. Gölyazı, Ulubat Gölü kıyısında bir yerleşim. Eskiden Rum ahalinin oturduğu bir köy olan Gölyazı'nın Rumca ismi Apolonia veya...
  5. Osbourne

Hudson Deri Robocop Mont, sıfıra yakın

Arkadaşlar 4XL bedende montumu satıyorum. %100 1.5 mm dana derisi robocop model Hudson Deri marka korumalı mont. Kilo vermem neticesinde artık kullanmamaktayım. İkinci montum olduğundan dolayı çok az kullandım. Herhangi bir sökük,kopuk,hasarlı kısmı yoktur. Sıfır yakın durumdadır. Monttan...
  6. Osbourne

[MT İstanbul] 18 Mart '11 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Fotoları

Akşam aniden düşen hava sıcaklığı ve çıkan rüzgara rağmen gelen arkadaşlarımızla bir dürümleme etkinliğinin daha sonunda evlerimizdeyiz :) Fotolar ve yazıları aşağıda, gelen, gelmek isteyen herkese teşekkürler. Muhabbet her zamanki gibi kıvamında, keyif her zamanki gibi tavandaydı. Foto...
  7. Osbourne

[MT İstanbul] 8 Nisan '11 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

Gelenekselleşmiş bir Dürüm Sever Motorcular Derneği etkinliğinde yine yeni yeniden beraberiz :P Arkadaşlar; akşam iş çıkışında hem sohbet edelim hem karnımız doysun demek, motorlarımızı rahat rahat gözümüzün önüne park edelim hem de karşılarında iki çay içelim demek isterseniz bekleriz.. Biz...
  8. Osbourne

10 adet Kitap Bağışlayana Fuar Bileti Bedava

Arkadaşlar okulumun (www.hisarschool.k12.tr) bünyesinde oluşturduğum kitap bankasına 10 adet kitap bağışlayan herkese 1 adet 2011 Motoplus Fuar Bileti vereceğim. Bağışladığınız kitaplar Anadolu'daki kardeş okullarımızın kütüphanelerine gidecek ve bu konuda sizler de bilgilendirileceksiniz...
  9. Osbourne

Doğum günün kutlu olsun Kuyucadısı [Çağla]

Nice senelere güzel kalpli arkadaşım.. Kendine hep iyi bak, hep iyi davran ve hep iyi ol.. Seni özledik, uğramaz oldun, yaban ellerde dolanır dururmuşsun, unutma sakın bizleri :mrgreen: Nice senelere Çağla'cımmm.. Haydi mumları üfle :) kuyucadısı
  10. Osbourne

Motoplus 2011, fuara hangi gün gideceksiniz? Organizasyon Alanı

Dedim ki belki rastlaşmak isteyenlerimiz vardır, belki buluşup organize olup beraber gitmek isteyenler vardır. İnsanların birbirinden haberi olsun amacını güderek, ancak esas olarak hangi gün gitmeyi planlıyorsunuz ile ilgili bir anket tertip etmek istedim. Fuar ile ilgili ayrıntılı bilgiler ve...
  11. Osbourne

Şarköy'de pansiyon tavsiyesi?

Arkadaşlar aranızda o bölgede oturanlar varsa ben bir iki gün içerisine İstanbul-Şarköy yoculuğu planlamaktayım.. Oraya gidince kalacak yer önerilerinize açığım :) Ucuz fiyatlı bir pansiyon tavsiye edebilirseniz sevinirim. Belki Tekirdağ MT'den oraya vardığımda beni gezdirmek isteyenler de...
  12. Osbourne

Büyük bir kazaya ramak kala atlattığımız mini kaza(Resim,video)

Selam ahali, Dün, geçen günkü dürüm buluşmasından tanışıp kaynaştığımız overcloud nickli arkadaşım ile Kadıköy'deki bir mekandan dönerken Göztepe E-5 istikametine doğru yaklaşmaya başlamıştık.. Hava güzel, keyfimiz yerinde idi.. Sakin sakin ben önde Overcloud arkada ilerlerken Göztepe köprüsü...
  13. Osbourne

[MT İstanbul] 14 Ocak '11 (Cuma) Dürüm Etkinliği Fotoları

Fotolar eklenecek.. Gelenlerin ayağına sağlık..Arada muhabbet edemediğimiz arkadaşlar olduysa kusura bakmasın kimse..Bu tür olaylarda ev sahibi triplerine girerek gelen herkesle selamlaşma, merhabalaşma yapmadan içim rahat edemiyor :) Dürümler gene güzeldi..Sohbet harikaydı..Yeni arkadaşlarla...
  14. Osbourne

[MT İstanbul] 14 Ocak '11 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

Gelenekselleşmiş bir Dürüm Sever Motorcular Derneği etkinliğinde daha beraberiz :P Arkadaşlar; akşam iş çıkışında haftasonu tatilini karşılamak, hem sohbet edelim hem karnımız doysun demek, motorlarımızı rahat rahat gözümüzün önüne park edelim hem de karşılarında iki çay içelim demek isterseniz...
  15. Osbourne

Haydarpaşa Gar Yangını

JBztQIVqbWM http://www.youtube.com/watch?v=JBztQIVqbWM Dün öğlen saatlerinde tarihi Haydarpaşa Garı`nda çıkan yangın söndürüldü. Haydarpaşa Garı`nın çatısında başlayan yangın bir buçuk saat söndürülemedi. Yangın İstanbul`un birçok yerinde izlendi. Tarihi Haydarpaşa Tren Garı`ndaki yangın...