10 adet Kitap Bağışlayana Fuar Bileti Bedava

Arkadaşlar okulumun (www.hisarschool.k12.tr) bünyesinde oluşturduğum kitap bankasına 10 adet kitap bağışlayan herkese 1 adet 2011 Motoplus Fuar Bileti vereceğim.

Bağışladığınız kitaplar Anadolu'daki kardeş okullarımızın kütüphanelerine gidecek ve bu konuda sizler de bilgilendirileceksiniz.

Yapmanız gereken basit, evinizde artık ihtiyacınız olmayan 10 tane kitabı bana ulaştırmak. Kitaplar elbette Okulöncesi, İlköğretim ve ortaöğretim seviyelerine uygun olmalı.. Yani kalkıp üniversite seviyesindeki akademik klavuz kitaplar ile eğitim çağındakilerin işine yaramayacak çizgiroman, magazinel vb. yayınlar olmamalı.. Süreli yayınlar sayılmayacaktır bilginize..

İster kitapları ulaştırmak için benden adres isteyin, isterseniz de Fuar zamanı PAZAR günü kitaplarınız ile saat 12:00'da girişte olun..Biletiniz benden..

10 kitap bağışı = 1 fuar bileti

Elimde yeterli miktarda bilet bulunmakta.. Endişe etmeyin..

Taleplerinizi buraya yazmayınız, özel mesaj yolu ile iletiniz..

Hadi bakalım :)

Son düzenleme:
Abi denizde kum bende kitap diyebilseydim keşke ama rahat 20 tane cıkartırım kurcalarsam ;)

Uygulama çok güzel, inşallah bol bol kitap gelir katılım sadece fuar zamanı ile sınırlanmamalı bence daha sonrasında da elimize olurda kitap geçerse yine yollayabilir miyiz? Ben tanıdıklarıma bir sorayımda.

Saygılar.

Uygulama çok güzel, inşallah bol bol kitap gelir katılım sadece fuar zamanı ile sınırlanmamalı bence daha sonrasında da elimize olurda kitap geçerse yine yollayabilir miyiz? Ben tanıdıklarıma bir sorayımda.

Saygılar.

Daha öncesinde çok uğraştık ancak bir neticeye ulaşılamadık malesef..

Şuanda 10 kitap = 1 bilet olarak gidelim bakalım :)

Bu arada Şuan için 50 kitap olmuş gibi görünüyor..Hadi bakalım :)

Sait Faik ve Ömer Seyfettin'in tüm eserleri var bende ama biirazını sağa sola dagıttımdı kalanlara bakalım neler cıkcak :)

70 kitap (yani 7 bilet) oldu şimdiden, ne güzel :)

Ayrıca kitap bağışlamak isteyenler veya adres merak edenler için:

---------------
Engin Kahyaoğlu
Hisar Okulları
İstanbul Caddesi No:3 34077 Göktürk/İstanbul
---------------

adresine bağışlamak istediğiniz kitapları gönderebilirsiniz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------

90 kitap oldu ve artacağını umuyorum :)

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Çok güzel bir kampanya olmuş bravo.
Davetiye yetmezse haber ver. :wiinkk:

Çok güzel kampanya, keşke tüm fuara gidecekler biletlerini buradan temin etse...

ya yemişim bileti abi, evde bulduğum kitapların hepsini getiricem gene bir aksilik yaşamaz isem :D
çocuklara bir desteğimiz olsun..

bu duyarlı çalışmanızdan ötürü tebrik ediyorum ::haapppy:::biggrinn::haapppy:::biggrinn

110 kitaba ulaştık şuanda.. :)

MAŞALLAH,

Evde okuduğum kitaplar dışında herhangi bir kitap maalesef (orta öğretim seviyesinde) yok. Ama ben bu konuda birşeyler yapmayı da istiyorum. Bilet karşılığı için değil ama mesela her türden 10' ar tane defter bir iki paket kurşun kalem silgi v.s. gibi kırtasiye malzemeleri alarak destek olsam iş görür mü?

Başlattığınız kampanya bir kütüphane oluşturmak ile ilgili biliyorum ama sonuç olarak bu kütüphaneler bir okulda kurulacak o okulda ihtiyaç sahibi bir iki öğrenciye defter kalem v.s. ile destek olabilirmiyiz?

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar