Opportunist kullanıcısının son içeriği

1. O

Gazı kesince zincir tarafından tıss sesi

Merhabalar başlıkta dediğim gibi özellikle düşük hızlarda gazı kestiğimde motor yavaşlarken sol taraftan ya tekerlekten ya zincirden tıss sesine benzer sürtme gibi bir ses geliyor zinciri sıktıktan sonra gelmeye başladı bu ses ustaya götürdüm sorun yok ses yapmaz diyor birde size sormak istedim...
  2. O

XSR700 ve MT07 arasındayım

Evet arkadaşlar xsr700 ve mt 07 arasındayım xsr'ın tasarımı beni benden alıyor inanılmaz beğeniyorum ama sele şekli felan uzun yolda sorun yaşatır mı pek üzerinde durulabilecekmiş bir selesi var gibi gelmedi şehir içi kullanımının yanı sıra uzun yolda ve tatlı virajlarda kullanmak istiyorum...
  3. O

Kawasaki Ninja 500 fiyat duyuruldu

Ninja 500 398.000 TL fiyatla satışa çıktı şahsen bugün 340 bine çinli emsallerini almaktansa gözü kapalı bunu alırım siz ne düşünüyorsunuz
  4. O

Artçıya zorunlu kask

Evet merhabalar nur topu gibi bir ceza yedirdim abime geçenlerde polis uyarmıştı normaldede zaten ceza sebebi ama çoğu insan dikkat etmiyor diye siz forum sakinlerini uyarayım dedim artık artçılarınızada kask taksanız iyi olur çünkü acımadan yazıyorlar cezaları
  5. O

Lastik ebatlarıyla oynama

Merhabalar benelli 249s alma arifesindeyim yalnız motorun lastiklerinin direkt değişmesi gerekiyor bu motora çokca 160-60 ebatlarıyla lastik takanlar varda bende böyle birşey yapmayı düşünüyorum sizce bu viraj performansını çok olumsuz etkiler mi yada sizin bir öneriniz var mı

Yeni mesajlar