(oo) kullanıcısının son içeriği

1. (oo)

Kaza Sonrası Kadın İle Yaşadığım Sıkıntı ?!

Arkadaşlar merhaba, Cuma akşamı arkadaşlar ile gece turlaması yaparken, bir kadın sürücünün kavşaktan kuralsız ve ani fırlaması sonucu düşük hızlarda temassız kaza yaptım. Özet geçersem, bende cbr 250 vardı. Fotoğrafları çektik, belgeleri aldık, tutanak tuttuk. Tutanakta kadın farkında...
  2. (oo)

Bu tarz motosikletlere ne deniyor? Bana da bir tane önerir misiniz?

Selam forum halkı, İsimlerini ve fotoğraflarını paylaştığım motosiklet tarzına ne deniyor? Bu tarz bir motosiklet almak istiyorum. Genel olarak kılık kıyafetim bu tarz motosikletlere gidiyor. Hatta bunların bir etkinliği var The Distinguished Gentleman's Ride şeklinde. Bu tarz, bu kafada bir...
  3. (oo)

Fuardan GV 250 Alacağım Acil Akıl Danışıyorum

Cumartesi fuardan kesin motosiklet alacağım. 1.5 yıllık motosiklet tecrübem var. Ekipmanım tam. Tecrübeli forum üyelerinden yardım bekliyorum. :cat: Sıfır 2016 Hyosung GV 250 alacağım tasarımı çok hoşuma gidiyor ancak çok çekiniyorum. Kronik olarak sıkıntı yarattığı, çok da kaliteli olmadığı...
  4. (oo)

Egolardan Arınmak ve Markacılık

Son zamanlarda içine düştüğüm durum. Saçma bir psikoloji ancak şöyle örnek vereyim. Örneğin, enduro motosiklet almak istiyorum. BMW varken diğerlerini almak koyuyor. Yersiz ve saçma geliyor. Ya da cruiser almak istiyorum illa Harley olacak, başka olmaz. Cross bakıyorsan KTM den aşağısı...
  5. (oo)

Beklenti Doğrultusunda Motosiklet Seçimi

1 Yıldır motosiklet kullanıyorum. A2 Ehliyetim var. Şu an 150 cc commuter tarzı bir motosikletim var, ekipmanlarım tam, eğitimli, bilinçli bir kullanıcıyım :) Fuar zamanı yeni bir tane alacağım. Sıkıntı şurada, motosikletten beklentilerimin hangi tip motosikletlerde bulunacağını bilemiyorum...
  6. (oo)

Motosiklette Yer Kazanmak / Bagaj Hacmi

Arkadaşlar selamlar, Malum kış geldi, yağmurluklarda eklenince, kask, eldiven, mont, yağmurluk ... Bunları Kappa 37L bir çantaya sığdırmak imkansız. Nasıl bir yer kazanabilirim? İki tane yan çanta koyabilirim ancak motosikletim boyut olarak küçük o yüzden saçma duracakmış gibi geliyor. Ayrıca...
  7. (oo)

Michaelin Pilot Street ve Diğerleri

Selam, bugün yağmurda fabrika çıkışı lastikler ile bir sürüş yaptım. Gerçekten çok fazla kayıyordu. İnternetten bir araştırma yaptım ancak konular ya güncel değil yada bir öyle denilmiş bir böyle algılayamadım. Yağmurda çamurda kaymayacak, güvenli bir lastik arıyorum. Lastik ölçülerimÖn ...
  8. (oo)

Topcase Boyut Seçimi

Selamlar, topcase seçimi yaparken boyut konusunda kararsız kaldım. "L" beden bir kaskı + motosiklet montumu + eldivenlerimi + pantolonumu koyabileceğim büyüklükte bir topcase'in kaç litre olması gerekiyor? 45 LT - 48LT gibi bir topcase alsam çok mu fazla olur? Motosikletim: Haojue - HJ150-9...
  9. (oo)

ABS'li Motosiklet Bulamıyorum

Merhaba, A2 Ehliyetim var ve buna uygun ABS'li bir motosiklet arıyorum. Ancak seçenekler çok kısıtlı yada ben bulamıyorum. -KTM RC 250 ABS -KTM RC 125 ABS -KTM Duke 200 ABS KTM bana fazla pahalı geliyor. 2. El olabilir ama parçaları pahalı ve bakım aralığı vs. beni zorlayacağını düşünüyorum...
  10. (oo)

Kilit-Alarm vs. Kasko

Selamlar, Malum motosiklet hırsızlığı son zamanlarda almış başını gidiyor, özellikle de büyük şehirlerde. Bu sebeple motosikletimizi korumak için ayrı bir çaba sarf etmemiz gerekiyor. Ancak bu noktada biraz yardıma ihtiyacım var. İnsanlar sanırım " ABUS " marka kilit ve alarmların sağlamlığı...
  11. (oo)

Öldürdüğü Kişinin Ailesinden Tazminat İstemek

Alıntıdır. Şehir içinde aşırı hızlı araç kullanırken bisikletliye arkadan çarparak ölümüne sebep olduktan sonra bisikletliden 50bin lira tazminat isteme olayı. Kazanın videosu: https://www.youtube.com/watch?v=wJZs_QgkBiY Konya'nın zenginlerinden bir çocuk, emekli astsubayın kullandığı...
  12. (oo)

Bilgi Yetersizliğinden Dolayı Kararsızlık

Selamlar, foruma yeni kayıt oldum. Uzun süredir takip ediyordum ancak üye olmamıştım. Klasik bir " abi hangisini alacağım yaa.. " konusuna hoşgeldiniz.:mrgreen: Ancak diğer konulara kıyasla daha bilinçli bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum :) Detay bilgi vereyim arkadaşlar. 20 yaşındayım...

Yeni mesajlar