Motosiklette Yer Kazanmak / Bagaj Hacmi

Arkadaşlar selamlar,

Malum kış geldi, yağmurluklarda eklenince, kask, eldiven, mont, yağmurluk ...

Bunları Kappa 37L bir çantaya sığdırmak imkansız. Nasıl bir yer kazanabilirim? İki tane yan çanta koyabilirim ancak motosikletim boyut olarak küçük o yüzden saçma duracakmış gibi geliyor. Ayrıca yoğun trafikte aralardan geçerken yan çantalar sorun olabilir diye düşünüyorum.

Sırf şu bagaj muhabbeti yüzünden scooter alasım geliyor. Bu konuda bir çözüm fikri olan var mı?

Ya scooter alacaksınız ya da arka çantayı büyüteceksiniz. Yağmurdan koruyabilirseniz kaskı şasiye de bağlayabilirsiniz.

Yanınızda taşımak zor gelmezse Sırt çantası da iyi bir çözüm. Mumu sırt çantasına sürdükten sonra saç kurutma makinesi ile ısıtarak içine işlemesini sağlayabilirsiniz. Böylece su geçirmez olur.

Hava soğuk olduğu için mont Üzerimde kalıyor. Pek yer sorunu olmuyor aslında.

Son düzenleme:
depo üstü canta biraz işini görür yada en mantıklısı su geçirmez sırt cantası

topcase nin üzerine tel ızgara şeklinde bir parça yapıp (veya satın alıp) bir kaç eşya oraya yüklenebilir,belki işinize yarar.

XMAX alarak:cherry:

Şaka bir yana ya çantayı 50'Lik yapacaksınız veya yan çantalar ilave edeceksiniz. ya da su geçirmez/yağmurluklu bir sırt çantası alacaksınız.
Fakat dolu bir sırt çantası ile sürmek de çok keyifli olmayacaktır. En güzeli artçı selesi veya depo üzeri bir çanta almak.

Kask, eldiven, mont, yağmurluktan bahsettiğinize göre motosikleti sürerken değil, bıraktıktan sonra bu eşyaları koyacak yer ihtiyacı içindesiniz...

Bu durumda sırt çantası vs. olmaz; gidona da taksanız, alıp giderler; elinizde taşımak da büyük külfet...

Yakındaki esnafa, bakkala vb., bırakmayı deneyiniz; ücret mukabili.

35L bir su geçirmez outdoor çantam var. Ancak bütün hepsini sıkış tıkış bir çantaya doldurmak sıkıntı oluyor. Birde yağmurluk ıslak oluyor mesela çantanın içindekilerde ıslanıyor.

kask kilidi ile kaskini selenin üzerinde kilitle motorada branda çek, oldumu ;)

;D konu başlığını görünce suratımda bir tebessüm oluştu >:)

Bagaj içine koyabildiklerim ;
1 cift artçı eldiveni,
2xbuff,
1xdisk kilidi,
1zincir kilit,
3 tek Alyan anahtarı,
1xpower bank en ufagından,
1xruhsat
1xyara bandı ve doktor eldiveni

Başka bişi almıyor ;D

ErVZB8.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

50 lt çanta takarsam, motosikletin çantası olmaz çantanın motosikleti olur :) Motosiklet ufak yahu :)

yok be kardeşim abartma okadar,37 ile 50 nin arasında öyle çok bir fark yok,,artı abes durmaz,,bende 100cc salcano scooter vardı ona bile 50lt çanta takmıştım,hiçde abes durmadı ve öylede sattım,,sen pizzacıların çantasıyla karıştırıyosun galiba,onlar 100-120 litre,,,bu resimdeki 50 lt çanta taktığım ve bu şekildede sattığım motor,hiçde abes durmuyor

Son düzenleme:
Arka çantanın üstüne 1 kat daha çık goldwing gibi görünür arkadan :) şakası bi yanada bazı topcaselerin üstünde demir vs gibi şeyler oluyor sanki çanta monte edilebilir gibi geliyor
" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">
bunun gibi olanlara monte edilir gibi geliyor bence imkansız değil hani :)

Son düzenleme:
Ya scooter alacaksınız ya da arka çantayı büyüteceksiniz. Yağmurdan koruyabilirseniz kaskı şasiye de bağlayabilirsiniz.

Yanınızda taşımak zor gelmezse Sırt çantası da iyi bir çözüm. Mumu sırt çantasına sürdükten sonra saç kurutma makinesi ile ısıtarak içine işlemesini sağlayabilirsiniz. Böylece su geçirmez olur.

Hava soğuk olduğu için mont Üzerimde kalıyor. Pek yer sorunu olmuyor aslında.

polemos, mum derken nasıl bir mum, veya hangi çeşit mumla bu işlemi yapabiliriz?

35L bir su geçirmez outdoor çantam var. Ancak bütün hepsini sıkış tıkış bir çantaya doldurmak sıkıntı oluyor. Birde yağmurluk ıslak oluyor mesela çantanın içindekilerde ıslanıyor.
ben de aynı durumdayım, üstüne topcase yok, ıslak olan yağmurluk eldiven vsyi bir çöp poşeti vb poşete koyup çantaya laptobun yanına koyuyorum, laptobun ayrıca poşedi var ıslanmasın diye, bir de kağıtlarım var ayrı poşetli :D

polemos, mum derken nasıl bir mum, veya hangi çeşit mumla bu işlemi yapabiliriz?

ben de aynı durumdayım, üstüne topcase yok, ıslak olan yağmurluk eldiven vsyi bir çöp poşeti vb poşete koyup çantaya laptobun yanına koyuyorum, laptobun ayrıca poşedi var ıslanmasın diye, bir de kağıtlarım var ayrı poşetli :D

Bildiğimiz mum ile yapabilirsiniz.

[yt]iLeQOF4gBx8[/yt]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar