onurkocoglu kullanıcısının son içeriği

1. onurkocoglu

Zx10r marş problemi

Arkadaşlar selamlar Bir tane zx10r satın aldım 5 yıllık sahibinden Motorun asıl sahibi yurtdışında babasından teslim aldım Motorun çalışması iyi Ama bir kaç sorunu var mekanik olarak onları kendim elimden geldiğince yapmaya çalışacağım Asıl ilk problemim motor ısındığında çalışmıyor Mesela...
  2. onurkocoglu

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

Yaşlandıkları için ss süremiyorlar pozisyondan dolayı. E eşya bagaj işi de var.
  3. onurkocoglu

Hangi makineyi almalıyım 1000cc

Kardeşim benim anlıyorum seni. Benim vücutta 250 üstü dikiş izi bir sürü kırık kemik. Hissiz bir çok bölge. Yani bak ayaklarımın altını üstünü hissetmiyorum, Fren ve vites atarken yok yani anladın mı 😹 Boşlukta yani ezbere atıyorum. O zaman sana göre ben değil motoru, araba kullanmamalıyım.
  4. onurkocoglu

Motosiklet öneri (önemli)

İkinci el ucuz bi Honda cbr 125lik al parçaları da ucuz. Görüntüsü iyi az yakar, beygiri üzmez. Debriyajı en kolay öğrenebileceğin motor. bozaman kolay kolay. Ama biraz temizini al Motor masrafını da pazarlık yap. Zaten 5 bine piston blok sekman atılıyor. Barkının cbr125cc videosunu izle istersen
  5. onurkocoglu

Kıbrıs’ta vergisini verip temelli orada bırakıcam 2005 üstü vergi çok çıkıyor İki motordan Birini satın alıcam sadece hangisini götürsem bilemedim
  6. onurkocoglu

Evet arkadaşlar selamlar, Kıbrıs’a motor götürecem ondan dolayı düşük bütçeli motorlara bakıyordum, 2000 R1 150k (muayeneli para ihtiyacı) 2002 Gsxr 220k (çekme belgeli eşi vefat etmiş) Bu iki model var, Suzuki 2020den beri yatmış bir makine. 70 binde kurcalanmamış ellenmemiş pek. Revize...
  7. onurkocoglu

Kaza yaptım

eğer yerdeki yağdan dolayı kaydıysan, yani senden olmayan bi kusurdan dolayı, fotoğraflarını çek belediyeye dava aç zararını karşılar
  8. onurkocoglu

rodaj tam olarak nedir?

Yapay zekaya sor, sana detaylıca cevap verir. İstersen mühendislik düzeyinde de tavsiye verebilir. İnternette biri onu der biri şunu der kafan karışır. Rodaj önemli bir konu
  9. onurkocoglu

250sr topspeed sorunu

Benim 112 bindeki 125lik cbr 130u görüyor la düz yolda
  10. onurkocoglu

Başlangıç Motoru Önerisi

ne kadar eskide olsa Japon malı tercih etmende fayda var. İlk motorun olacak sana sorun çıkarmayacak, yolda bırakmayacak bir model almalısın, mutlaka motor kompresyon testi yaptır. Eğer satıcı yaptırmakta çekinirse o motoru alma. Teker ölçüleri büyük olsun mümkünse
  11. onurkocoglu

MT 25 e MT125 plakası takmak

Hiç öyle aksiyonlara bulaşma, ceza yazacak yer arıyorlar bir farkederlerse para cezasını geçtim hapis cezası ile karşı karşıya kalabilirsin
  12. onurkocoglu

Hem karada hem denizde gidebilen motosiklet yaptı

bari kanolara hidrolik bi sistem yapaydın. Mühendislik sıfır.
  13. onurkocoglu

Satış Piyasası

Kredi kartı ile taksit çok etkiliyor. Eğer kredi kartı geçme imkanı varsa tanıdık vs ilana yazdın daha hızlı gidiyor. Çünkü mantıklı bir peşin almak var birde 12 taksit almak. (Bazı yerlerde vade farkı var bazı yerlerde yok)
  14. onurkocoglu

Hukuki işlem hakkında.

Evet haklısınız, aslında olay şöyle satıcı ürünü iade almak istemedi, bende kanuni olarak almak zorunda olduğunu belirttim (kanunları madde madde saydım) çünkü motorda korna da yoktu km sayacı da çalışmıyordu. Bunları söylememiş bende sonradan fark etmiştim. (Unuttum kontrol etmeyi dalgınlık...
  15. onurkocoglu

2016 Benelli Tnt25 vs 2012 Honda cbr 125 hangisini tercih edersiniz

Evet dediğiniz gibi bir göz gezdirmiştim fiyatı da standart olanla aynı, bahsettiğinizi gördüm, çapı ve stroku genişletilmiş. Ondan kesin takarım 😹 Çok teşekkür ederim ☺️

Yeni mesajlar