- Konu Yazar
Evet arkadaşlar selamlar,
Kıbrıs’a motor götürecem ondan dolayı düşük bütçeli motorlara bakıyordum,
2000 R1 150k (muayeneli para ihtiyacı)
2002 Gsxr 220k (çekme belgeli eşi vefat etmiş)
Bu iki model var, Suzuki 2020den beri yatmış bir makine. 70 binde kurcalanmamış ellenmemiş pek. Revize görmemiş, sarf malzeme bakımına ihtiyacı var.
Makineyi para ihtiyacı olduğu için arkadaşı satıyor.
R1 ise arkadaş şaseyi komple soymuş yeni toplamış, fotoğrafları attı sorunsuz gidersin diyor, krank değişmemiş sadece çoğu parça değişmiş motorla alakalı. Her yerine anahtar değmiş, (bence zaten değmeli yaşlı makineler)
Paraya çok sıkışmış genç bir kardeş borcundan dolayı satıyor. Zorlamadan sıkıştırmadan çok rahat binersin abi diyor.
Şimdi asıl mesele ikisin arasında 70k fark var
Suzuki bilen bilir yani bir enjeksiyon için bu fark verilir mi
(Yani şey diyorum 220 veren 50 daha verir daha kıyak model alınır da, kktcye gidecek makine vergi çok çıkıyor)
Bu ikisi arasında çok kararsız kaldım
Yani karbüratör ve enjeksiyon farkı var sadece
Metalürji farkı Yamaha da daha iyi
Kıbrıs’a motor götürecem ondan dolayı düşük bütçeli motorlara bakıyordum,
2000 R1 150k (muayeneli para ihtiyacı)
2002 Gsxr 220k (çekme belgeli eşi vefat etmiş)
Bu iki model var, Suzuki 2020den beri yatmış bir makine. 70 binde kurcalanmamış ellenmemiş pek. Revize görmemiş, sarf malzeme bakımına ihtiyacı var.
Makineyi para ihtiyacı olduğu için arkadaşı satıyor.
R1 ise arkadaş şaseyi komple soymuş yeni toplamış, fotoğrafları attı sorunsuz gidersin diyor, krank değişmemiş sadece çoğu parça değişmiş motorla alakalı. Her yerine anahtar değmiş, (bence zaten değmeli yaşlı makineler)
Paraya çok sıkışmış genç bir kardeş borcundan dolayı satıyor. Zorlamadan sıkıştırmadan çok rahat binersin abi diyor.
Şimdi asıl mesele ikisin arasında 70k fark var
Suzuki bilen bilir yani bir enjeksiyon için bu fark verilir mi
(Yani şey diyorum 220 veren 50 daha verir daha kıyak model alınır da, kktcye gidecek makine vergi çok çıkıyor)
Bu ikisi arasında çok kararsız kaldım
Yani karbüratör ve enjeksiyon farkı var sadece
Metalürji farkı Yamaha da daha iyi