Satış Piyasası

Merhaba piyasası en hızlı ve en yavaş olan motorlar hangileridir şöyle 150-250 bin TL bandında scooter ve vitesliler için diyorum mesela bi pcx alsak hemen satılabilir de sym kymco va alsak elimizde patlar mı acaba buna bazı Çin markaları da dahil vitesli için ve hint olanlar voge cfmoto tvs bajaj vs

Motosikleti
D400
Sanırım şu an kurye aracı olarak bilinen dio / pcx tarzı motorlar hariç piyasa ölü.

Bajaj grubu zaten fiyat dipte; satış olmuyor.

Cb250 r , r25 , mt25 falan piyasası berbat arkadaş elden çıkartamıyor.

Sanırım şu an kurye aracı olarak bilinen dio / pcx tarzı motorlar hariç piyasa ölü.

Bajaj grubu zaten fiyat dipte; satış olmuyor.

Cb250 r , r25 , mt25 falan piyasası berbat arkadaş elden çıkartamıyor.
Fiyatını uyguna vermedikçe piyasa hep ölüdür ama piyasanın altında kimse satmak istemez. PCX , Dio , Activa vs. kurye motorları dışı motorunun hak ettiği parayla kimse hemen almak istemez , insanlar boyle piyasa altına denk getirmek istiyor sürekli.

Motosikleti
D400
Fiyatını uyguna vermedikçe piyasa hep ölüdür ama piyasanın altında kimse satmak istemez. PCX , Dio , Activa vs. kurye motorları dışı motorunun hak ettiği parayla kimse hemen almak istemez , insanlar boyle piyasa altına denk getirmek istiyor sürekli.

Kendi motorumdan örnek vereyim D400 UG su an 250 civarı. 2023 model 10bin km gecmemiş motorlar şu an 180'e satıcı bulamıyor.

ocak 2 de ben 2023 ug 15k km motoru 149'a aldım mesela.

Piyasada cok oldugundan dolayı fiyat kırmak gerekiyor fazlasıyla.

Ondan önceki ns200'ümü yok parasına vermitşim; alacaıgm motor da piyasanın altında oldugu için Ns200'e 10 k zam geliyorsa D400'e 30 k zam geliyordu. bu nedenle ucuzdan verdım kurtuldum

Kredi kartı ile taksit çok etkiliyor. Eğer kredi kartı geçme imkanı varsa tanıdık vs ilana yazdın daha hızlı gidiyor. Çünkü mantıklı bir peşin almak var birde 12 taksit almak. (Bazı yerlerde vade farkı var bazı yerlerde yok)

Motosikleti
Forza 250
Şuan Bajaj,Tvs,Hero,CfMoto’da durum 100e aldıysan 50ye dahi zor satarsın şeklinde,Voge moge rks onları saymıyorum.Honda ve Yamaha’da biraz daha iyi durum piyasası 100 ise 85-90a koyduğunda gidiyor.İlanlarda bi 20-25 e yakın nispeten uygun xmax ve forza favorilemiştim hepsi 15-20 günde gitti.

Şuan Bajaj,Tvs,Hero,CfMoto’da durum 100e aldıysan 50ye dahi zor satarsın şeklinde,Voge moge rks onları saymıyorum.Honda ve Yamaha’da biraz daha iyi durum piyasası 100 ise 85-90a koyduğunda gidiyor.İlanlarda bi 20-25 e yakın nispeten uygun xmax ve forza favorilemiştim hepsi 15-20 günde gitti.
Evet Çinli ve Hintli taksit kampanyalarından dolayı 2. elde çok ölüyor.
Kredi kartı ile taksit çok etkiliyor. Eğer kredi kartı geçme imkanı varsa tanıdık vs ilana yazdın daha hızlı gidiyor. Çünkü mantıklı bir peşin almak var birde 12 taksit almak. (Bazı yerlerde vade farkı var bazı yerlerde yok)
Zamanında kendini akıllı sanan birisi beni böyle dolandırmaya çalışmıştı o zamandan beri kredi çekerim yine de bayi veya güvendiğim biri olmadıkça kart geçmem.
Kendi motorumdan örnek vereyim D400 UG su an 250 civarı. 2023 model 10bin km gecmemiş motorlar şu an 180'e satıcı bulamıyor.

ocak 2 de ben 2023 ug 15k km motoru 149'a aldım mesela.

Piyasada cok oldugundan dolayı fiyat kırmak gerekiyor fazlasıyla.

Ondan önceki ns200'ümü yok parasına vermitşim; alacaıgm motor da piyasanın altında oldugu için Ns200'e 10 k zam geliyorsa D400'e 30 k zam geliyordu. bu nedenle ucuzdan verdım kurtuldum
Piyasanın altında vermek şu sıralar daha mantıklı ama tok satıcıya denk gelmezseniz kendi motorunuz piyasası 100ken 90a satarsanız öbür motosikleti satan kişi belki daha fazla indirim de yapabiliyor piyasa yavaş ve elinden çıkartmak istediği için.

Motosikleti
D400
@uurrdmrr valla hocam su an bajaj yarısı peşin yarısına vade farksız 12 taksit mi ne yapıyor.

bazı markalarda da var bu; durum blyle iken kampanya yapan markalar için ikinci el canlanmaz bence.

Motosikleti
Forza 250
Alacağınız motor belliyse,aradaki paranız hazırsa 3-5 bence önemli değil.Ben Xmaxı görmeye gittiğim’de motor inanılmaz temizdi 5 yaşında 1 tane kılcal çizik bile yoktu,km düşüktü vs.O yüzden Dominarı daha 12k kmde olmasına rağmen 150k ya verdim çıktım işin içinden 3-5 lira için beklesem yarın öbür gün xmax 350 lira olduğunda arasını tamamlamaya uğraş babam uğraş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sayesinde de ilk defa bir motorda kâr ettim 🤣🤣 Bajajdan 2 tane motor aldım şimdiye kadar 1500 dolar zarar ettim satarken hayatımda 2 tane yamaha aldım totalde 3 bin dolar kar ettim.Türkiye’de aşırı zengin değilseniz ve ikinci el önemliyse maalesef Honda ve Yamaha’dan başka 3. Bi alternatif kalmıyor.

Şu an ekonomi kötü olduğu için ne koyarsanız koyun satması zor olur. Araba piyasası da aynı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar