OnurD33 kullanıcısının son içeriği

1. O

Büyük piston mu uzun strong mu ?

S.a yaşım 20 motosiklet olayına yaklaşık 4sene önce katıldım kendi motorumun kendim söker takarim motorum 200 Cg bizim buralarda yaygın olan bu modifiye işinde artık iyice kafam bulunmaya başladı ve sıkıldım motor motoru geçer yani artık çocuk gibi bunun davasında değilim fakat yapmak istediğim...
  2. O

135 uag modifiye yaptım oldu gibi

öncesi : sonrası : ön amasörleri kısa ile değiştirdim sakal taktım elcikler değişti çamurluk değişti zenon takıldı performans egzoz takıldı vidalara mavi başlık takıldı çelik jantları telle takasa girdim sonra pas çözücüyle temizledim o jantları renkli mil alıp janta dizdirdim ön sinyaller...
  3. O

Mondial 135 cc tek teker gidemiyorum

1. viteste 2 kişi çok rahat motor tekere geliyo gaz açarak ama tekerde gitmiyo yani giden arkadaşım var tekerde gücü yetiyo sadece ben gidemiyorum tekerde nasıl gidecegiz bunu bir anlatabilirmisiniz yapabilen usta arkadaşlar vardır sonuçta forumda...
  4. O

gaz kesiyor motor

bugün yolda giderken gaz teli koptu son gazda iken sonra yeni tel aldım kendim taktım karbüratöre felan bagladım ama 1ve2 ci viteste gaz kesiyo sorun neden olabilir motor 135 uag üstünde hava filitresi yok ama eskidende yoktu yani gaz kesmeye başlamadan önce kafayı yicem sizce nedendir abilerim...
  5. O

Çelik jant mı Tel Jant mı

mondial 135 uag (2014) serisi bir motorum var çelik jant var üstünde tel jant daha hoş duruyor sanki tel janta çevirim mi sizce avantaj ve dez avantajları neler olur ?:mrgreen:
  6. O

135 uag kullanıcısıyım çok fazla kayıyor

Motor daha 100 kilometre de 3 defa altimdan kaydı tamam benim vitesli sürücülüğüm yok ama bu kadarı fazla değil mi 3 günlük motorun kilometre saatiyle farı patladı kaskımda kırıldı:((((
  7. O

Aranıza yeni katıldım Ve ilk motosikletimi aldım

öncelikle herkese merhaba forumu bu sabaha kadar pasif takip ediyordum artık üyelik açıp aktif olmanın zamanı geldiğini fark ettim. :) dün ilk motosikletimi almış bulunmaktayım. aslında kolay olmadı aile sorunları felan sık sık evde tartışmalardan sonra ailem bana plakasız mobiletimi satarsam bi...

Yeni mesajlar