Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, geçen aylarda ehliyetimi aldım. Yaklaşık 3 yıldır yaz-kış sürekli motosiklet kullanıyorum ve tahminime göre 30.000-40.000 km yaptım. Artık ehliyetimi de aldığıma göre şimdiki motorum olan Honda CG'yi satıp şehir içinde kullanmak için 250cc ve üstünde, gazı açtığımda güzel bir şekilde...
Herkese iyi akşamlar yazın başından beri elektrikli bisikletten artık usandım yolda kaldığımda hiçbir motor ustası ben bunu yaparım demedi eve kadar 3 kilometre kadar ittirerek götürdüm ve sürekli sorun çıkarmasından bıktım, artık motor almak istiyorum ama malum öğrenciyiz:D babama motor konusu...
2 ay önce babamla uzun tartışmalar sonucunda aldığımız vasıta, iyi ki de almışız. Öncelikle izlenimlerimi söyleyeyim önden görüntü falan çok hoş ama arkası tam bir fiyasko. Arka stopları son anda eklemişler gibi duruyor :D estetik yoksunu bir arka kısım var neyse 100kg civarında bir ağırlığı...