250cc ve üstü motosiklet önerisi yapabilirmisiniz?

Merhaba, geçen aylarda ehliyetimi aldım. Yaklaşık 3 yıldır yaz-kış sürekli motosiklet kullanıyorum ve tahminime göre 30.000-40.000 km yaptım. Artık ehliyetimi de aldığıma göre şimdiki motorum olan Honda CG'yi satıp şehir içinde kullanmak için 250cc ve üstünde, gazı açtığımda güzel bir şekilde ivmelenen dengeli ve beni servisiyle, arızasıyla uğraştırmayacak bir motosiklet arıyorum. İlk tercihim naked ve supermoto tarzında bir motosiklet. Bütçem maksimum 13.000 ikinci el de olabilir. Bana öneriniz nedir üstadlar?

Naked olarak kawasaki 250sl olabilir supermoto olarakta temiz bulabilirsen suzuki drz400sm olabilir.

Önerim yaşadığın bölgede servisi olan veya servis alabileceğin bir markanın motorunu kullanman. Arkadaş kawasaki önermiş ancak forumda ve yakınımdaki kişilerin şu son 15 günde yaşadıkları kazalarda çıkan servis masrafını görünce ben hayatta Kawasaki almam bundan dolayı tavsiye de edemiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba, geçen aylarda ehliyetimi aldım. Yaklaşık 3 yıldır yaz-kış sürekli motosiklet kullanıyorum ve tahminime göre 30.000-40.000 km yaptım. Artık ehliyetimi de aldığıma göre şimdiki motorum olan Honda CG'yi satıp şehir içinde kullanmak için 250cc ve üstünde, gazı açtığımda güzel bir şekilde ivmelenen dengeli ve beni servisiyle, arızasıyla uğraştırmayacak bir motosiklet arıyorum. İlk tercihim naked ve supermoto tarzında bir motosiklet. Bütçem maksimum 13.000 ikinci el de olabilir. Bana öneriniz nedir üstadlar?

3 yıl 40bin km ehliyetsiz motosiklet mi kullandın ?

Kesinlikle Duke 390 ama servisinde sinir harbi yaşaman çok olası.
Duke dışında Cbr 250 önerebilirim.

Kirar dokersen parcasi pahali ama kaliteli Inazuma naked olarak. Supermoto bilmiyorum. Crf250L nin supermoto yapilmislarina bakabilirsin.

Honda Crf 250L
Honda Cbr 250
Kawasaki 250sl
Duke 390
tabi servis durumlarını araştır hataydaki.

Bajaj 200 rs sıfırı 11000 tl ABS li falan 10 numara

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

Önerim yaşadığın bölgede servisi olan veya servis alabileceğin bir markanın motorunu kullanman. Arkadaş kawasaki önermiş ancak forumda ve yakınımdaki kişilerin şu son 15 günde yaşadıkları kazalarda çıkan servis masrafını görünce ben hayatta Kawasaki almam bundan dolayı tavsiye de edemiyorum.

Motorumun distribitörü ve servisi benim...

Evet 3 yıl ehliyetsiz motosiklet kullandım, km 40.000'den fazla olabilir.:mrgreen:

F54

Şehir içinde öyle gaz açmak vs bunlar tehlikeli işler
Önüne bi yaya fırlasa araba kırsa veya hiç olmadı bi hayvan atlasa ne yapacaksın kaza sonrası başına bi dünya iş gelecek belki de çarptığın bi çocuk olacak ve akrabalarından biri seni çekip vuracak
Bş zevk Uğruna başkasının hayatını karartma
Ben her zaman karşı tarafı düşünürüm
Sen zevk yaparken bi anlık hata nın nelere yol açacağını düşün bence

F54 kimsenin hayatını karartacak kadar acemi değilim, nerelerde gaz açılacağını nerelerde gaz açılmayacağını emin ol çok iyi bilirim bu söylediklerini çoktan öğrenmişim zaten. Bu konuyu motosiklet tavsiyesi almak için açtım akıl almak için değil. Yanlış bi söz kullandıysam affola...

Bu kadar çok tecrübeyle 250 cc segmentini pas geçip 50 beygir dolaylarında gücü olan aletlere yönelmek mantıklı olabilir. 390 Duke, CB500F güzel alternatifler. Ama bütçeye uygunu var mıdır bilmiyorum. Hiç kimseye ABS'siz motosiklet asla önermek istemem ama MT-03 o segmentte güzel bir çıplak motor. Yine ABSsiz CBF500 var. NC700S'ler incelenebilir. Fiyatı yakın diye ER-6n veya MT-07'ye yönelmek beygir gücünü çok fazla artıracaktır.

Hamok var sizin oralarda onların toplantılarında yüz yüze sorulabilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar