Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Mondial drift l 125 motora önceden 20 40 koyulmuştu falan vites geçişleri falan sertti sesli çalışıyordu geç ısınıyordu tıkanıyordu Castrol power falan koyuyordum ama hala o 20-40 ın etkisi tam geçmemişti bu sefer motul 7100 koymak istiyorum hem koruması yüksek olsun hem motoru temzlesin...
Teşekkürler abi,5000 km ye yakın zincirim dediğin gibi en küçük bi yağlama yaptığımda direkt salıyor kendini tam sıkmadı boşluğu varda şu disliye göre yapılması yapılması gerekiyor zincir ayarının dediler o kafamı karıştırdı öyle birşey var mı?
Selamlar dostlar zincir çok boldu servise ayarlatmaya götürdüm da motorda eskiye göre sesli çalışıyordu onunuda söyledim azıcık subaplarda ses var dedi onuda ayarlarız sonra dedi internette gördüm bloğu falan açtırınca sonra motor düzen tutmaz diyorlar da üst kapak sökülüp yapılıyor diye...
Motorsikletimin zincirine ne zaman yağ dokersem 1 gün sonra başlıyor bollaşmaya 4-5 gün sonra zincir boşta gibi oluyor servise götürdüm 2-3 defa ayarlatmaya normalde bi formda okumuştum dişilere göre zincir ayarı mı ne yapılması gerekiyormuş yazıyordu da servise götürdüm baktım adam yaparken...
Mondial driftl motorum var 2024 model 2024 Aralık ayında almıştım 2025 aralık ayında muayenesini yaptırmam mı gerekiyor yoksa internette bi yazı gördüm 3 yıl sıfır motorsikletse muayene gerekmez diye bilgisi olan cevaplayabilir mı lütfen
Hava filteme söküp bakıyorum da birşey görmedim 3-4 defa söktüm hep temiz gibi sizce garanti olsun diye yıkayıp kurutayım mı bujimi de motorcuya degistirtmistim 2 ay önce falan