Driftl performans düşüklüğü

Motosikleti
Mondial DRİFTL 125
500 de bakımını 2000 de bakımını 3000 de yağını ve 4000 de de bakımını yaptığım Mondial driftl motorsikletimin eski gücü yok performansı yok gazı birden ac direkt hızlanması gerekirken 2 saniye falan bekledikten sonra hızlanıyor geç atikleşiyor yani demek istediğim motorda öncekine göre ses biraz fazlalaştı bi subab ayarı yaptırsam sesine faydası olurda performansında fark eder mi bilginiz var mı yetkili serviste yaptıracağım subab ayarını

Motosikleti
Yakında crf 250 rally
2 saniye sorna hızlanma hissetmeniz normal bence aynısını bende yaşıyorum ama siz eskiye göre performansı düştü demişsiniz bu durum alt viteslerdede oluyormu

Motosikleti
Mondial DRİFTL 125
2 saniye sorna hızlanma hissetmeniz normal bence aynısını bende yaşıyorum ama siz eskiye göre performansı düştü demişsiniz bu durum alt viteslerdede oluyormu
Pardon ben yanlış anlatmıştım 2 saniye geç hızlanıyor derken motor tıkanıyor gibi sonra gidiyor gazı verinde boğuluyor gibi oluyor yani alt viteslerde eskiye göre biraz sertleşti de onda sıkıntı olmuyor

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Subap ayarından da yapar. Bujinizi/hava filtrenizi değiştirdiniz mi?

Motosikleti
Mondial DRİFTL 125
Subap ayarından da yapar. Bujinizi/hava filtrenizi değiştirdiniz mi?
Hava filteme söküp bakıyorum da birşey görmedim 3-4 defa söktüm hep temiz gibi sizce garanti olsun diye yıkayıp kurutayım mı bujimi de motorcuya degistirtmistim 2 ay önce falan

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Hava filteme söküp bakıyorum da birşey görmedim 3-4 defa söktüm hep temiz gibi sizce garanti olsun diye yıkayıp kurutayım mı bujimi de motorcuya degistirtmistim 2 ay önce falan
Hava filtresi yıkanmaz, zaten ucuz bir parca direkt degistirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar