Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 sene önce Apache tvs 150 aldım ve tam 3 yılda 30 bin km devirdim.CC yükseltmek istedim ama bütçe ve biraz da acaba erken mi diye düşünmek den bir türlü değiştiremedim motorsikleti.
Dün tercih yaptım yüzde 99 atanıyorum.
Arkadaşlar ben 200 NS almayı düşünüyorum 4 mevsim motorcuyum. Kask...
Bugün üniversitede vizeme yetişmeye çalışıyordum ara sokakdan caddeye çıkmak istediğim de baktım yan tali yoldan bir araç çıktı bende fren manevra derken arabanın tam plaka tambon kısmına carptim.
Ben sağlıkçıyım işim gereği sakin olmam lazım biri küfür etse bile durur izlerim o derece...
Sorunum ilk çalıştırdığım da garaj da kaskin içinde nefes almayacak şekilde kötü kokulu duman atma.
Daha önce konu açmıştım yağ eksiltme ile ilgili çare bulamadim. Silindiri taktirdigim yere gittim cevap
Bence bu motorsikeleti sat dedi şaka gibi
Ben silindir + işçi emeği sana 700 tl para...
Arkadaş neye aşık olsak bağlansak elimizden gitmek zorunda mı?
Yağ yakma problemi vardı motosikletimde gittim 700 tl masraf yaptım motosikletim pache rtr 150 sıfır silindir takıldı. Kar hariç 5 ay boyunca motosiklet sürüyorum her gün.
Yav apacilik yapıp bakkala bile kasksiz gitmedim. Gelelim...
Merhaba hocalar hayırlı akşamlar elimde 950 m2 boş bir arsa var mevki olarak güzel yerde üniversiteye uzaklık 200-300 metre.
Oto yıkama açmayı düşünüyorum kosgeb den 20-30 bin destek alacağım bu konuda hakkında bilgisi olan var mı ?
Daha önce oto yıkama işleten var mı ? Her bilgiye ihtiyacım var.
Yaklaşık 4 aydır motorsiklet kullanıyorum. Uzun yol defalarca yaptım.Diyetisyenliği bitirdim işsiz kaldım. Şuan paramadiğe başladım yani ambulans sorumlusu belki motorsikletli ambulans olurum eğer yaygınlaşır bulunduğum ilde yürürlüğe girerse velhasıl seneye üniversite bitip bulunduğum ilde...
Öncelikle verilmiş sadakam varmış.
İlk defa trafik içinde kazaya karıştım.Ne yapacağımı bilemedim motorsiklete atlayıp devam ettim.
İlk kazam çarşıda ilerliyordum birden yan sokakdan 55-60 yaşlarında bir adam çıktı bana çarptı düşmedim dengem bozuldu ilerde düşecektim tam motorsikeletin...
Bugün babamla aramda muhabbet geçiyordu dün 3 tane arkadaşım kaza yaptı. oğlum sat motorsikleti araba alayım sana dedi yok dedim keşke motorsikletin gözümün önünde yansa öyle sevinirim ki dedi :cherry:
Az önce geziyordum motorsikleti garaja koyacaktım tümsek de durdum dalgındım birden...
Sosyal paylasim sitelerinde takip ettiginiz yerler var mi dostlar ? Facebook da bir grup var hit üyeye sahip de grup sahibini begenmiyorum kendini begenmis her isi ticarete dökmüs.
Daha önce açılan konulara baktım bulamadım yeni alınan orjinal piston ve silindir rodaj ister mi ?
İsterse sıfır ile aynı mı ?
Ben 50 km yavaş gittim sonra bastım biraz
Bayram da iyi para topladık uzun yol yapalım dedim 2. uzun yolum olacak daha önce 300 km yol yaptım.
Adıyaman dan saat 2 gibi çıkacağım Urfa ya geçeceğim.(110 km) Urfa da bir gün kalacağım.Urfa dan Diyarbakır a geçeceğim orda 1 gün kalacağım. Sonra Diyarbakır Batman arası yapacağım ordan Mardin...
Motorsikletimi aldım.Buji değişti fren balatalar bakıldı yağ değişti hava filtresi değişti yağ filtresi değişti.Geziye gittim geldim tekrar yağ değiştim zincir yağlayamadım oruçluyuz bugün çok sıcak.
:cherry::cherry: Hayırlı kandiller