oluroyle kullanıcısının son içeriği

1. O

Disk kilidi önerisi

Merhaba, F850 Gs için kullandığınız, memnun kaldığınız ya da korur dediğiniz disk kilidi önerilerinizi bekliyorum.
  2. O

Mt-25 Tur Camı

Merhabalar, Şöyle birşey sipariş ettim . Götürüp bir yerde taktırmak da istemiyorum. Alyan setim vs malzemem var. Takarken dikkat edeceğim bir şey var mı? Ayrıntılı tarif gelirse hayır demem :mrgreen: * Dengeyi falan bozmaz herhalde
  3. O

Çok Mutsuzum

Merhaba, Bu bir yardım çığlığı niteliğindedir. Dalga geçecekler için küçük bir hatırlatma :) "Etmen yavrum, etmen guzum " diyen neneler gelsin aklınıza :) ciddiyim.. Yok mu en zor zamanlarında, ayağa kalkabilen? Ben kalkamıyorum. Yapamıyorum. Ne oldu ne bitti önemli değil, sorunum şu...
  4. O

Sym wolf 250 zincir kilidi

Merhaba, Zincir ile ilgili bir sorun yasadim kendim halletmistim. Bugun zincir kilidinin olmadığını farkettim taktigima da eminim. Kendi kendine duser mi bu ? Motorda orjinal zinciri var bayiden almistim. Zincir markasına gore degisir mi bu kilitler ? Gidip bir dukkandan temin mi...
  5. O

Tesekkurler

Bu konu tum forum ahalisine ibretlik olmasi amacı ve bitane jimiyi onorize etmek amaci ile açılmıştır. ( onorize deniyor ona Heralde) Marka yönetimi diye bir ders alıyorum. Yapmam gereken bir icat ve bu ürünün lansmanını en ince ayrıntısına kadar açıklamam lazımdı. E birde tasarladım...
  6. O

Wi-fi bagli iken forumda mesaj yazamamak

Merhaba , Wi-fi bağlı iken telefonda konuya cevap yazamıyorum. Sitede fink atarken sorun yok , mobile veriye bağlanıp cevabı ancak oyle gonderebiliyorum. Sebep site ile mi alakalı yoksa internet ile mi ? Internette sorun olsa sitede de rahat dolasamazdim sorun yasardım diye düşünüyorum. Ancak...
  7. O

Bering holly motosiklet pantolonu

Satıyorum. Sifir gibidir. Görsel ciddi alıcıya atılacaktır. Sifir fiyatı 560 tl , 460 tl den satıyorum.
  8. O

IZMIT - ORHAN ATABEY

Allah rahmet eylesin... tum sevenlerine, sevdiklerine sabirler versin :( iyi insandin... topragi bol olsun...
  9. O

Kask ici temizlik

Merhaba arkadaslar, Pedleri cikarip, ilik suyun icinde guzelce temizledim ph=0 bir temizleyici ile ama kask ici renk degisikligi gitmedi . Motulun kask ici temizlemek icin spreylerinden aldim bende ; kullandigimda kask ici tamam guzel kokuyo ama renk degisikligi ve kirli goruntu maalesef...
  10. O

5000-6000 civari Cruiser

Arkadasim motosiklet alacak. 5000-6000 civari duruma gore 7000 ye cikar, cruiser istiyor. Kendileri diyor ki : Cok masraf cikartmasin Saglam olsun Biraz kaliplidir altimda minik durmasin diyor.. Hangi marka model uygun olur . Piyasasina biraz baktim markalarin bu fiyatlara var ama...
  11. O

Sibop Kapagi Icindeki Lastik hk.

Bu sibop kapagini lastige hava basacagimiz zaman cikarttigimizda icinde lastikle beraber cikiyor normalde.. bu icindeki lastik niye cikmiyor. E lastik cikmayinca da lastige hava basamiyorum . Bilemedim acilinden bi yardim lutfen :)) bilemiyorum dedi bi ustaya gittim , size soruyorum..
  12. O

Motosiklet.Net'le Kendini İyi Hisset

yutubda bana denk geldi, size de denk gelsin :mrgreen:
  13. O

Elveda maviş

Elveda mavis... Evet.. az daha koyup ybr almistim :))) Sen ilk olmasanda ikinci idin.. seninle çok kısa sürede on bin kusur kmlerce sürmek çok güzeldi. Şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek ..Yok yok, kapatmayin KONU bu değildi :) Ilk motorumu babam aldı. Onun hikayesi çok...
  14. O

Support 81

Merhaba arkadaşlar , Internette çok fazla bilgi var , motosiklettle alakali olunca azicik bakindim az önce gördüğüm poker run etkinliği dikkatimi çekti. Nedir diye bir baktığımda , support81 seysi neysi nedir bu support 81 in olayı ?? bilginiz var mi ?
  15. O

nedir, ne degildir ? motoru acmak(zorlamak) hurafe mi ?

Arkadaslar... Su söylemleri çok duyar oldum. "Motoru son devre kadar zorlayarak kullanmak gerek ki motor açılsın..yoksa motor sagir kalir . " Nedir , ne değildir ? Sizce düşüncelerinizi merak ediyorum. Kazasiz belasiz

Yeni mesajlar