OkNisT kullanıcısının son içeriği

1. O

Kaza sonrası süreç

Arkadaşlar merhaba :) Geçen ay kaza yaptım, sığırın biri yan yolda solladı sonra aniden önüme kırdı, sağa ara sokağa girmeye kalktı bende arka kapıdan vurdum, neyse ki düşmedim bacakta ufak bir sıyrıkla atlattık, motosikletin sinyal dipten eğildi sonrasında düzelttim kullanıyorum sıkıntı...
  2. O

Çim sulama fıskiyelerinden yola akan su nedeniyle trafik polisi şehit oldu!

İstanbul Sancaktepe'de bir trafik polisi, kullandığı motosikletin devrilmesi sonucu şehit oldu. Trafik polisi Ali Ulaş'ın kullandığı motosiklet, Sancaktepe Anadolu Otoyolu Samandıra Gişeler bağlantı yolunda, çim sulama fıskiyelerinden yola akan su nedeniyle devrildi. Ağır yaralanan Ulaş...
  3. O

Pişman değilim, kadran 280'de kaldı.

Bu yaratığın bu sözünden dolayı bile ceza alması lazım. Kadran göbekten kopmuş 60km hızda da kalabilirdi, bunu beyni olan birinin söyleyeceğini sanmıyorum. Gerçi beyinsiz gazeteciler dün haber yapmıştı kadran 280de kaldı diye, böyle bir aptalın bu cümleyide kurması normal karşılanır sanırım...
  4. O

Park halindeki motorun tepesine çıkılması.

Bugün başıma gelen olaydır. Misafirim vardı AVM'ye gittim motoru da görebileceğim bir noktaya park ettim Motorda alarm var, sessizdeydi. motor deli gibi dörtlü yakıyor hala tepesinde sağını solunu kurcalıyorlar. Uzaktan alarmı çaldırdım yine sallamadılar. Neyse tam o esnada hesabı falan...
  5. O

Dainese Veloster deri mont inceleme + motoin.de kargo süreci

Arkadaşlar merhaba, Motoin.de adresinden almış olduğum dainese veloster modeli elime ulaştı. incelemeyi video olarak yapmak aklımdan geçti, fakat her ne kadar fikir edinilmesi birilerine yardımcı olmak için yapılsa da boş yorum yapan çok oluyor can sıkıyor, zaten herhangi bir tecrübem de yok...
  6. O

Tek teker + Fantazi.

Maltepe sahil yolu İdealtepe mevkiinde kız arkadaşını sırtüstü yatırarak metrelerce tek teker üstünde giden motosikletli maganda trafikte adeta terör estirdi. Böyleri yüzünden motorcuya millet insan gözüyle bakası varsa da bakmıyor. Yorumları alalım :) Haber linki
  7. O

Hjc FG17 Hakkında.

Merhaba, Cbr 500 kullanıcısıyım, Kask bakıyorum kendime fakat kafam çok karıştı. HJC Fg17 hakkında bilgisi olan var mı ? daha önce kullanan varsa yorum alabilirmiyim. Dış kabuk HJC FG-17de bazı sitelerde fiberglass bazılarında ise polikarbon olarak yazılmış. Bu fiyat aralığında tavsiye...