okkan kullanıcısının son içeriği

1. okkan

Yeni Motorum XVS 650 DRAGSTAR :)

Selam arkadaşlar . eski motorumu sattıktan sonra kısa bi araba serüveni yaşadım ama anladımki motorun yerini hiçbirşey dolduramaz . arabamı sattıktan 1 gün sonra bu aslan parçasını aldım . mutluyum ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim . Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim :)
  2. okkan

ayvalık gezimmmm

Selam arkadaşlar bütün sene hayalini kurduğum ve en sonunda gerçekleştirdiğim ayvalık tatilimi sizinle paylaşıyorum :D gezi tam istediğim gibi geçti ama dönüşte balıkesire girerken ki attlattığım kaza hariç beni gördüğü halde önüme aniden çıkan araç hızım yüksekti ve son anda sıyırarak önünden...
  3. okkan

Bursa-cumalıkızık köyü-trilye gezisi

selam arkadaşlar uzun zamandır görmek istediğim ama fırsat bulamadığım cumalıkızık köyü ve trilyeyi 27.03.2010 cumartesi günü giderek gördüm ve iyiki görmüşüm çok güzeldi toplamda 346 kmlik gezi boyunca çok güzel anlar yasadım ve sabah 7.40 ta tüm hazırlıklarımı yaparak evimden yola çıktım ...
  4. okkan

çok temiz satılık asya as 150 t1

herkese selam motorumu satıyorum ilk motorum oldugu için çok temiz baktım üzerinde 1 çizik bile yok kmsi 6600 dedir fiyat 1550 sondur.sahibinden com da ilanı vardır (#19029793) ilan kodudur.....

Yeni mesajlar