ayvalık gezimmmm

Selam arkadaşlar bütün sene hayalini kurduğum ve en sonunda gerçekleştirdiğim ayvalık tatilimi sizinle paylaşıyorum :D gezi tam istediğim gibi geçti ama dönüşte balıkesire girerken ki attlattığım kaza hariç beni gördüğü halde önüme aniden çıkan araç hızım yüksekti ve son anda sıyırarak önünden gecmem herseyin biittiğini düşünmüştüm ama şükür bişe olmadı o adamı allaha havale ediyorum.. neyse bunun haricinde yol boyunca bi sıkıntı yaşamadım motorda hakkını verdi bi sorun çıkarmadı özellikle ayvalık harika bir yer tam motorla gezilecek yerleri var 2 gün kalmama rağmen motorla ilk uzun yol ve tatilim oldugu için hayatımın en güzel tatili diyebilirim yoldada çok kısık seste r&b müzik bana eşlik etti bol bol dondurma ve tost yedim ama onları fotoğraflamamısım yemekten:D.gelelim başlangıca; 27 temmuz salı günü saat 11 de depomu dolduruyorum ve kocaeli izmitten çıkıyorum yola motordan bir görüntü:D

Uploaded with ImageShack.us
çıkmadan önce km yazıyorum:D

ve bursada kısa bir su molası hava çok sıcak :D

bursadan sonra bi molada susurluk outlet parkta..

ve balıkesirde yakıt bitmek üzere benzin alıyorum ama oda ne birden yagmur bastırıyor yeni temiztettiğim için petrolde yaklaşık 1.5 saat bekliyorum yerlerin kurumasını:D

ve yerler kurudu yola devam edremit sapagından sola dönüyorum..

ve sonunda en sevdiğim yer olan ayvalıktayım ailemin tatil yaptığı yere varıyorum burdanda görüntüler ben böyle güzel deniz ve koy görmedim:D

buda ben:D baya bi yol yorgunuyum..

akşam cundaya gidiyorum ama yorgunluktan olsa gerek fazla foto çekmemişim:D

Uploaded with ImageShack.us[/URL
[URL=http://img839.imageshack.us/i/dscn7373.jpg/]

ve ertesi gün motorla etrafı gezmeye çıkıyorum burası ilk boğaz köprüsüymüş:D

cunda sokaklarına bayılıyorum tarih kokuyor resmen yapılar harika çok mistik bir havası var:D

cundada bir klise ama içine girilmiyor harabe vaziyette:D

heryerde scooterlar var biran benimde keske olsada sokak aralarında rahatça gezsem dediğim oldu:D

tarihi bi yapının önünde çekiyorum bitanemi:D:D

ve şeytan sofrasına geliyorum hayatımda şimdiye kadar böyle güzel bir manzarası olan yer görmedim :D

buda kasktan bi kare:D

burada 2 tane 16 plaka cbr 125 li arkadaşa rastlıyorum bursadan gelmişler ayak üstü konustuk kendileriyle mt nettense selamlar:D

bu güzel manzarada bende bikaç foto çekiliyim dedim:D:D

şeytanın ayak izi içi bi dünya para ve çöp dolu:D

ve kuzenimin ısrarıyla ayvalık merkezi gezmeye geliyor sıra motoru sahile çekiyorumayvalık içindede harika yapılar var büyüleniyoır insan heryer rum dolu gemilerle midilliden geliyorlar :D

deniz acayip dalgalıydı tekne vardı devrilcek gibi oluyordu benide aniden ıslattı :D

kuzen ben motoru yola çıkarırken benden habersiz bi kaç foto çekmiş:D

güzel manzara eşliğinde kara kızla bikaç foto çekilelim ölümsüzleştirelim bu anları dedik:D

artçım olan kuzenide bi poz çekiyorum :D

tam sarımsaklıya giderken yolun solunda bi uçak görüyoruz bakmadan olmaz:D

kaldığım yerde tam karşıda midilli adası ve harika manzarası var insan izlemeye doyamıyor:D

sabah uyanıyorum ve biraz kumsalda yüzüp yürüyorum yola çıkmadan önce iyi gelir deniz havası buranın denizini hiçbir yere değişmem havuzdan farkı yok:D

benim kara kız sabah uykusunda birazdan baya bi yorulucak:D

ve perşembe günü kahvaltıdan sonra artık yola çıkmak için hazırlık zamanı ailemle peşpeşe çıkıyoruz yola öbür çantayı arabaya atınca çok rahatlıyorum:D

ve yola çıkış ayvalıkta depoyu full yaptıktan sonra bi foto:D

bunlarda dönüşten bi kaç foto..

canım sıkıldıkça petrollerde durup bişeyler yiyip içiyorum:D:D

dönerken daha fazla fotoğraf çekicektim ama rüzgar çok fazlaydı ve beni çok yormuştu o yüzden başka fotoğraf çekmeden biran önce eve varıyorum gezi boyunca toplamda 905 km yaptım ve 135 tl yakıt harcadım ortalama 110 120 km hızla gittim allaha şükür sağlam bi şekilde döndüm umarım begenmişsinizdir saygılar motor tutkunu abilerim arkadaşlarım..

Çok güzel bir gezi olmuş. Bende cbf 150 ile geçen hafta ayvalık-altınovaya gittim istanbuldan. Dönüşte mecburi gece yolculuğu yaptım. Özellikle ayvalık-balıkesir arası yol oldukça tehlikeli. Sadece gidiş-geliş 2 şerit var ve sollamalar oldukça tehlikeli. Oldukça iyi bir gezi çıkarmışssın. Seneye daha uzaklara gitmen dileği ile... :)

güzel gezi olmuş tebrik ederim geçenlerde festival için izmirden balıkesire gitmiştik dönüşte ayvalıkğa uğradık tost yedik ayıptır söylemesi :mrgreen: gerçekten mükemmel biyer gezilecek yer çok her taraf deniz köşeyi dönüyosun deniz bi yol var iki tarafı deniz memleketimde gezilecek ne kadar güzel yerler var :rendeer:

Karadeniz gezimden sonraki ilk rotam herhalde bu yol olcak ..
ilk mola bursada demişsin yani izmitten kalktıktan sonra ilk bursadamı durdun? Çok uzun değil mi? ben karadeniz gezimde ortalama 70 km de bir durma ihtiyacı hissettimde?
Gerçi yaş farkıda önemli?
daha nice güzel ve sağlık dolu geziler dileğimle..

Çok güzel bir gezi olmuş. Bende cbf 150 ile geçen hafta ayvalık-altınovaya gittim istanbuldan. Dönüşte mecburi gece yolculuğu yaptım. Özellikle ayvalık-balıkesir arası yol oldukça tehlikeli. Sadece gidiş-geliş 2 şerit var ve sollamalar oldukça tehlikeli. Oldukça iyi bir gezi çıkarmışssın. Seneye daha uzaklara gitmen dileği ile... :)

teşekkür ederim evet ya ayvalık ve balıkesir arası baya bi bozuktu yol çalışmaları falan çok zorlandıım sıcakta ama değdi ya :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------

güzel gezi olmuş tebrik ederim geçenlerde festival için izmirden balıkesire gitmiştik dönüşte ayvalıkğa uğradık tost yedik ayıptır söylemesi :mrgreen: gerçekten mükemmel biyer gezilecek yer çok her taraf deniz köşeyi dönüyosun deniz bi yol var iki tarafı deniz memleketimde gezilecek ne kadar güzel yerler var :rendeer:

evet tostu çok güzel ya bende bol bol yedim :D teşekkürler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------

Karadeniz gezimden sonraki ilk rotam herhalde bu yol olcak ..
ilk mola bursada demişsin yani izmitten kalktıktan sonra ilk bursadamı durdun? Çok uzun değil mi? ben karadeniz gezimde ortalama 70 km de bir durma ihtiyacı hissettimde?
Gerçi yaş farkıda önemli?
daha nice güzel ve sağlık dolu geziler dileğimle..

inşallah sende gidersin abi tam gezilecek yerler tavsiye ederim evet ilk olarak bursada durdum ama yoırgunluk fazlaydı susuzluk ta vardı:D teşekkür ederim ...

Çok güzel fotolar çekmişsin , paylaşım için ::thanks:

Dikkat ediyorum'da geziye ve doğaya meraklı motorcular

aynı zamanda iyi edebiyatçı oluyorlar..

Gezdikleri rotaları masalcı bir anlatımla aktarıyorlar..:cat:

Kardeş, kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim...

Yakın bir yeri assosu tavsiye ederim ama tel jantlı motor şart yoksa çok zorluyor yolları :)

Çok güzel fotolar çekmişsin , paylaşım için ::thanks:

Dikkat ediyorum'da geziye ve doğaya meraklı motorcular

aynı zamanda iyi edebiyatçı oluyorlar..

Gezdikleri rotaları masalcı bir anlatımla aktarıyorlar..:cat:

Kardeş, kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim...

insan gezdiği o yerleri görünce tekrar ister istemez yogun bi şekilde anlatabiliyor:D begendiyseniz ne mutlu bana tesekkür ederim sizede kazasız belasız sürüşler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar