- Konu Yazar
selam arkadaşlar uzun zamandır görmek istediğim ama fırsat bulamadığım cumalıkızık köyü ve trilyeyi 27.03.2010 cumartesi günü giderek gördüm ve iyiki görmüşüm çok güzeldi toplamda 346 kmlik gezi boyunca çok güzel anlar yasadım ve sabah 7.40 ta tüm hazırlıklarımı yaparak evimden yola çıktım ..

yola çıkmadan bir benzinlikte depomu fullüyorum

ufak bi mola verdim bu arada havada ısınmaya başladı çok iyi

http://img190
.imageshack.us/img190/6986/pic0326.jpg
gemlik geçtikten sonra bişeler atıstırmak ve motoru dinlendirmek için 10 dk mola

ilk olarak sabahtan bursa şehir turu yapıyorum

fotograf makinam süpriz yapıyo ve piller bitiyo telle devam

bu köprüye bayıldım resmen assadan dere akıyor muhtesem

ve cumalıkızık köyü muhtesemdi ayrılmak istemedim çok doğal tarihi bi köy insanlarıda çok iyiler görmenizi tavsiye ederim...

köye arabayla giriş yasak okul bahçesine park yaptırıyolar ama ben motorluyum sorun yok köşeye bırakıyorum..

sokak arasından su akıyor çok güzel bi olay büyüleniyorsunuz köydeyken..

ben tam gözleme yerken abd başkonsolosu köyü gezmeye geliyor birsürü polis var etrafta ama sorun yok evraklar tam

köyde canım gözleme çekti ve bir tarihi eve giriyorum köylü kadınlar çok cana yakınlar hemen elle acılan gözleme söyleyip yiyorum tadı muhtesem di tavsiye ederim köye girişteki sagdaki ilk ev..

köyden ayrılıyor ve trilyeye doğru yol alıyorum..

yol kenarındaki manzaralar muhtesem....

motor az daha devriliyodu resmi çekerken aşşaya ucucaktı son anda kurtardım..

ve trilyedeyim küçük ama güzel bi yer marinası çok güzel...

sokak aralarında ilerlerken tarihi evlere rastlıyorum ve bir klise yıkıntısı görüyorum ....

klisenin içine giremiyorum ama bir delik bulup içini çekiyorum

trilyeyide gezdikten sonra artık dönüş zamanı tekrar bursa merkeze dönüyorum çıkmadanda bir mola verdikten sonra kocaeliye geri dönüş yapıyorum çok eglenceli bi geziydi ilk fırsatta yine gidicem okudunuz için tesekkürler hepinize kazasız sürüşler diliyorum..

yola çıkmadan bir benzinlikte depomu fullüyorum

ufak bi mola verdim bu arada havada ısınmaya başladı çok iyi

http://img190
.imageshack.us/img190/6986/pic0326.jpg
gemlik geçtikten sonra bişeler atıstırmak ve motoru dinlendirmek için 10 dk mola

ilk olarak sabahtan bursa şehir turu yapıyorum

fotograf makinam süpriz yapıyo ve piller bitiyo telle devam

bu köprüye bayıldım resmen assadan dere akıyor muhtesem

ve cumalıkızık köyü muhtesemdi ayrılmak istemedim çok doğal tarihi bi köy insanlarıda çok iyiler görmenizi tavsiye ederim...

köye arabayla giriş yasak okul bahçesine park yaptırıyolar ama ben motorluyum sorun yok köşeye bırakıyorum..

sokak arasından su akıyor çok güzel bi olay büyüleniyorsunuz köydeyken..

ben tam gözleme yerken abd başkonsolosu köyü gezmeye geliyor birsürü polis var etrafta ama sorun yok evraklar tam

köyde canım gözleme çekti ve bir tarihi eve giriyorum köylü kadınlar çok cana yakınlar hemen elle acılan gözleme söyleyip yiyorum tadı muhtesem di tavsiye ederim köye girişteki sagdaki ilk ev..

köyden ayrılıyor ve trilyeye doğru yol alıyorum..

yol kenarındaki manzaralar muhtesem....

motor az daha devriliyodu resmi çekerken aşşaya ucucaktı son anda kurtardım..

ve trilyedeyim küçük ama güzel bi yer marinası çok güzel...

sokak aralarında ilerlerken tarihi evlere rastlıyorum ve bir klise yıkıntısı görüyorum ....

klisenin içine giremiyorum ama bir delik bulup içini çekiyorum

trilyeyide gezdikten sonra artık dönüş zamanı tekrar bursa merkeze dönüyorum çıkmadanda bir mola verdikten sonra kocaeliye geri dönüş yapıyorum çok eglenceli bi geziydi ilk fırsatta yine gidicem okudunuz için tesekkürler hepinize kazasız sürüşler diliyorum..