Oğuzhan6435 kullanıcısının son içeriği

1. O

İnsanlar bu kadar mı düşer yazık

Ya işimden çıkıp evime gidicektim eski çırağı bıraktım evine bana sarı ışık kırmızı ışık yandı önümüzde yaya geçiti var durdum durduğum yerde sol şerit arkamdaki pejo sahibi araçlı adam adam demeye dilim varmıyor kornaya basıyor biraz küfür ettim ilerde sağa çekip bekledim onun yeşil ışık...
  2. O

Hayretler içindeyim hala..

Bu gün sabah bi bayan şöfürümüz saolsun canıma kast etmişti.bendede hata vardı ama sağına soluna bakmadan yola çıkmayı öğrenemediler yanındada genç bir bayan neyse işten daha yeni geliyorum izmir aslaftındada yağ varmış farkettim ama çok geçti motorum sağa doğru yattı ve oaln oldu bende ve...
  3. O

BİR GÜNDE 2 KAZA

Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlarla akşam takılmaya gittik önceki konumda belirtmiştim dizimde herhangi motorda aksaklık yoktu Ta ki arkadaşım ver bi tur süreyim demesinde kadar verdim öbür arkadaşımda verdi 2 acemi sürüyorlardı 40 la giderken ön kaldırmaya çalışan arkadaşım düştü dizinde...
  4. O

Korku Psikolojisini Nasıl atlatırım Bilmiyorum

Arkadaşlar arkadaşımla beraber gezerken bi tanıdığım abimiz beni şu arka mahal atarmısın dediğinde kıramadık bana atladı yolda eldivenlerin çok şekilmiş güzelmiş dedi bende eyw abi saol diyerek bıraktım geri dönüşte anayola çıkan yolda arka frene bastığımda yerlerdeki toğrak taşlar sayesinde...
  5. O

125 --7 ile uzun yol :)

S.aleyküm motorum hala tamirde düğer konumda olduğu gibi bu gün yapıyolar,bi sorum olucak 2016'da Allahımın izniyle motosiklet ehliyetimi,almak üzere başvuracağım sürücü kursuna İzmir de ikamet ediyorum.Memleketim Uşak'a yolculuğumu size danışayım dedim herkes gibi uzun yoluda seviyorum köyüme...
  6. O

Motosiklet Çalışmıyor

Motosikletin al takım vidalarını ve deponun altındaki 2 vidayı sıktım egsozu bilmeyerek söktüm vidasını geri taktım ve motosiklet çalışmıyor egsozdan patlama geliyor ibre 120 gösteriyor çalışsa bilene yüksek devirde istop eder gibi oluyo lütfen yardım 125 köylü
  7. O

Motosiklet Çalışmıyor

Motosikletin al takım vidalarını ve deponun altındaki 2 vidayı sıktım egsozu bilmeyerek söktüm vidasını geri taktım ve motosiklet çalışmıyor egsozdan patlama geliyor ibre 120 gösteriyor çalışsa bilene yüksek devirde istop eder gibi oluyo lütfen yardım 125 köylü
  8. O

Ehlyiet

S.aleykm liseyi bıraktım daha doğrusu 2 yıl üst üste kaldığım için atıldım ve lise diploması olmadan ehliyet alınmıyor dediler endişeliyim 28.10.1999 luyum ne zaman b ve a.1 a.2 alabilriim teşekkürler.
  9. O

İzmir Minibüs Menemen dolmuşçuları

Anlıyorum herkes ekmeğinin peşinde ama böyle ekmek parası olurmu bilmiyorum başkalarının hayatına zarar veriebilecek haraketler trafikte bu gün gidiyordum izmir çiğliyi bilen bilir daha tam gelmedim sağ şeritten ilerliyorum çok hızlı değilim orta şeritteki dolmuşçu 1 müşteri elini kaldırınca...
  10. O

İlk kazayı geçirdim hayırlı olsun

İlk kazayı geçirdim benzinlikte kendim köpükleyip yıkadıktan sonra cüzdanım meğer evdeymiş bende arka cebimde diye biliyorum baktım yok cüzdan yana yakıla ararken toprak yol vardı adamlarda yolu kazıyolar kepçeyle su ile ilgili sorun varmış galiba adamlara sordum görmedik dedi sağol abi der...
  11. O

Akünün yanındaki beyaz hortum Fotoğraflı acil yardım

S.a bu gün aküye bakayım dedim açtım niyetim led bağlamaktı ve akünün yanından beyaz hortum sallanıyor bi ucu akünün yanına bağlı bi ucu boşta neyin nesidir anlamadım acil yardım etseniz nereye bağlanıcak yada içinde sıvı var su gibi fotoğrafıda burda Buyrun linki ;
  12. O

Az kalsın vuruyordum

S.a Motoru yeni aldığım için gezi yapıyordum trafiğe çıkılan bi yol var ordan önümdeki megane olan aracı sollayayım dedim sola doğru bi yol vardı birde düz trafiğe çıkan yol vardı solundan tam geçicem hızlanmışım hızımı almışım birden sol sinyal yakıp sola önüme kırmazmı Allahtan arkayı...
  13. O

Selamun Aleyküm...

S.a ben oğuzhan İzmirden aranıza yeni katılıyorum ilk motorum olucak motorum mtr 100 mg 4 vites debriyajlıya niyetim vardı Yuki 125-7 efendi diye motorum 5 vites debriyajlı köylü olarak geçiyo kısmet oldu rodaj hakkında bilgi verebilirseniz hiç hayır demem yaşım 16 mahallede sürüyorum trafiğe...
  14. O

İlk motorum Yuki 125-7 efendi

Abilerim,kardeşlerim motoran mg 100 lük 4 vites alıcaktım kime niyet kime kısmet yuki 125-7 efendi aldım 5 vites Allahım kaza bela vermesin bu gün babamla atlattım korktum nasıl yenebilirim korkularımı..
  15. O

Motoran MTR100 Classic

S.a abilerim araştırdım ve bir motor buldum bu ilk motorum olucak Allah'ımın izniyle motoran mtr 100 classic mg tipi nasıldır ben sürekli ona iyi davranıcam sıfır aldık gelmesini bekliyoruz sizce nasıldır ve 100 ü geçermi yani kaç yapar bilen varsa söylesin iyi forumlar :)...

Yeni mesajlar