Hayretler içindeyim hala..

Bu gün sabah bi bayan şöfürümüz saolsun canıma kast etmişti.bendede hata vardı ama sağına soluna bakmadan yola çıkmayı öğrenemediler
yanındada genç bir bayan neyse işten daha yeni geliyorum izmir aslaftındada yağ varmış farkettim ama çok geçti motorum sağa doğru yattı ve
oaln oldu bende ve motorumda herhangi bir problem yok Koskocaman İZMİR'de yaşıyoruz yaşıyorum ama hala yolları trafiği alt üst eden etmenleri
ortadan kaldıramıyorlar daha çok içine ediyorlar yazıklar olsun dirseğim sızlıyor çok yazık çok...

Çok geçmiş olsun. Bayan, erkek bir sürü insan var böyle. Sorun cinsiyet yada acemilik değil. Yoksa frene basmak çok zor değil. Mesele saygı eksikliği, insanlık eksikliği, nezaket eksikliği. Bunun da cinsiyeti olmuyor.

Oncelikle gecmis olsun.Bu tip etmenleri yok etme şansı yok,kamyonetler genelde yağ kaçırıyor hatta geçen gün birini durdurdum o kadar çok yağ bosaliyordu ki sanirsin yağ varili falan var ondan kaçıyor.. Sonuç olarak bi araç kusurundan kaynaklanan yağ kaçağı asfaltta dökülüyor bunu kim nasıl yok etsin ki yağsız araç yada yağ emici asfalt lazım ki belki 200sene sonra olur.Dikkatli olmakta fayda var.Her araç sürücüsü istemeden de olsa yolu yağlayabilir.kasıt olmadığı sürece sıkıntı yok.

Bu gün sabah bi bayan şöfürümüz saolsun canıma kast etmişti.bendede hata vardı ama sağına soluna bakmadan yola çıkmayı öğrenemediler
yanındada genç bir bayan neyse işten daha yeni geliyorum izmir aslaftındada yağ varmış farkettim ama çok geçti motorum sağa doğru yattı ve
oaln oldu bende ve motorumda herhangi bir problem yok Koskocaman İZMİR'de yaşıyoruz yaşıyorum ama hala yolları trafiği alt üst eden etmenleri
ortadan kaldıramıyorlar daha çok içine ediyorlar yazıklar olsun dirseğim sızlıyor çok yazık çok...

Öncelikle geçmiş olsun diyorum.

Sadece yağ olsa gene iyi, ana arterler dahil (altınyol , M.Kemal sahil bulvarı, Yeşildere yolu) asfalt "beni yenileyin artık" diye bağırıyor. Özellikle en sağ şeritler otobüslerden ötürü balık sırtı olmuş durumda.

Yollar göçük ve çukurlarla dolu, tramvay inşaatından ötürü bir gün açık olan şerit diğer gün kapalı.

Olmadık yerlerde hatta bazı virajlarda "araçlar kaymasın diye" yolu taramışlar.

Çok çook dikkatli olmalıyız sürerken.

Saygılarımla.

Burası izmir. Belediye zaten allahlık. Trafik her geçen gün içinden çıkılmaz bir hale geliyor. Ancak çözüm üretecek hiç kimse yok. 2 yıl sonra İzmir'in halini düşünemiyorum.
Allah bu trafikte yol alan tüm motorcuları ve diğer sürücüleri korusun.

Türkiye nin en büyük deniz manzaralı köyü diyince kızıyorlar bana izmirli arkadaşlar :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar