BİR GÜNDE 2 KAZA

Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlarla akşam takılmaya gittik önceki konumda belirtmiştim dizimde herhangi motorda aksaklık yoktu
Ta ki arkadaşım ver bi tur süreyim demesinde kadar verdim öbür arkadaşımda verdi 2 acemi sürüyorlardı
40 la giderken ön kaldırmaya çalışan arkadaşım düştü dizinde yere düşmeden dolayı deri kalkıp kan aktı
ailemin yanına motoru götürmedim Annemi telaşlandırmak isteme bi günde tam bi günde 2 kaza 2 kaza
yarın arkadaşımal beraber motoru yaptırtıp bu hafta bi horoz alıp kesicem veya öbür hafta Allah kimseye Kaza Bela Ceza vermesin yedirtmesin
Allah düşmanıma bile vermesin ne olur siz siz olun vermeyin nedeni motoramı yanıcaksınız parasızlığınızamı herşey düzelir
Sağlık Düzelmez Lütfen dikkat Lütfen lütfen iyi günler iyi akşamalr

Bence horoz kesecegine denemek icin aldigi motosiklet ile teker yapmaya calisan arkadas ile olan iliskini kes.

Gecmis olsun.

Bence horoza yazık etme , ya o iki salakla arkadaşlığını kes yada acemiye araç verme . O hayvanın kanı gerizalılığı örtmez

Motora sürekli bişeyler oluyor horoz kesicem demiştim daha kesemedim durumlar müsait etmedi motorun şuan ön far ön çamurlukta boya atması sol ayaklık vites kolu yamuk kısalar yanmıyor ibre kırık toplam mastar tahimi işçilikle 120 130 140 tl civarı...

Millet iki teker gitti de tek teker üstünde gitmesi kalmıştı ya ben böyle insanları anlayamıyorum iste millet sürekli bir macera peşinde al bak bi macera neye maal oldu şimdi neyse gecmis olsun diyelim ne diyelim ne denirki bu harekete

Bu Günde Ehliyet için Sağlık RaporU almıştım :) Allah beterinden saklasın amin...

1.kazayı anladımda 2.yi bulamadım. Geçmiş olsun. Kimseye motor vermemek lazım da arkadaş isteyince de kıramıyor insan.

Yazıdan malesef ki hiçbirşey anlaşılmıyor.
Geçmiş olsun.

Yazıdan malesef ki hiçbirşey anlaşılmıyor.
Geçmiş olsun.

Öncelikle Selamın Aleyküm. Arkadaşlarla akşam takılmaya gittik önceki konumda belirtmiştim dizimde ve motorda herhangi bir aksaklık yoktu.
Ta ki arkadaşım ver bi tur süreyim demesine kadar. Verdim öbür arkadaşım da başka bir acemi arkadaşa motorunu verdi 2 acemi sürüyorlardı.
40 KM hızla giderken ön kaldırmaya çalışan arkadaşım düştü. Dizinde yere düşmesinden dolayı deri kalkıp kanama meydana geldi.
Ailemin yanına motoru götürmedim. Annemi telaşlandırmak istemedim. Bir günde 2 kaza..
Yarın arkadaşımla beraber motoru yaptırıp bu hafta ya da önümüzde ki hafta bir hotoz kestiricem. Allah kimseye Kaza Bela vermesin, ceza yedirmesin.
Allah düşmanıma bile vermesin. Ne olur siz siz olun motorunuzu vermeyin. Motora mı yanıcaksınız parasızlığınıza mı.. Herşey düzelir
sağlık Düzelmez. Lütfen dikkatli olun iyi günler iyi akşamalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar