ocyhy kullanıcısının son içeriği

1. O

Yamaha MT-25 aldım

Aslında pek aklımda olan bir model değildi ABS'li bir motosiklet düşünüyordum. Duke 250 sıfırı beni zorlayacaktı ikinci ele ise fazla girmek istemedim,R25 hiç düşünmedim naked'dan devam etmek istiyorum. Ufak tefek aksesuar aldım ön arka aks koruma,radyatör koruma vs. Gelecek olan aksesuarlarım...
  2. O

mt-25 aksesuar önerisi

Mt-25 alma arefesindeyim,aksesuarlar için 1000 tl bütçe ayırdım,egzoz ve ön cam düşünmüyorum(uzun yolda kullanmayacağım,hep şehir içi).Mt-25 kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
  3. O

İlandaki motosiklet ile ilgili yardım

www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawasaki-250-abs-li-430578991/detay 2015 model z250 sl abs 5000 km'de 7500 tl hasar kaydı var fakat hiçbir parçası değişmemiş hepsi orijinal diyorlar Ne kadara almak lazım veya almak mantıklı mı?
  4. O

Cbr125'ten sonra motosiklet tavsiyesi

Motosikletimi 4 gün önce sattım.Şu sıralar yeni motosiklet bakıyorum,önceliğim ABS olması. Aklımdaki modeller Ninja 300,CB 500F,CBR 500R gibi ABS'si olan a2 ehliyet ile kullanılabilen motosikletler. Bütçem 20 bin dolaylarında sıfır almak istemiyorum, bu motosikletleri kullananlardan tavsiye...
  5. O

Motul yağ

Motul 7100 10w-40 yağ nasıldır kullanan var mı?
  6. O

Kask Önerisi

Kask bütçemi artırdım 1300 TL bütçem var kaliteli bir kask almak istiyorum ama karar veremedim,önerilere açığım. Aklımda olan modeller:suomy apex,denk getirebilirsem x-lite'ın modelleri.
  7. O

Ekipman önerisi

Montumu ve kaskımı yenilemek istiyorum ayrıca motosiklet botu almaya karar verdim.3 parça ürün için ayırabileceğim bütçe 2000 tl civarında internetten ufak bir göz atma sonunda bir kombin yaptım fakat sizin de değerli görüşlerinizi almak istiyorum.Bu fiyata daha kaliteli öneriniz varsa...
  8. O

Kaza yaptım,ne yapmalıyım?

Dün saat 1-2 sularında Konya'da olanlar bilir Belh kavşağında bana yeşil yandı gazı açtım bir kaç saniye sonra solumda bir araç gördüm motosikletin sol tarafından girdi.Kırmızı ışıkta geçti fakat iki ışık olduğunu bunun kırmızı olduğunu görmediğini iddaa etti.Bir kaç dakikalık şokun üstünden...
  9. O

CBR 125 Lastik seçimi

Motorumda sıfır alındığından beri fabrika çıkışlı IRC lastikleri duruyor.Üretim yılı 2012,bunları kaliteli bir lastikle değiştirmek istiyorum internette araştırdığım kadarıyla Michelin çıkıyor takım fiyatı 650 civarı ben ise mitas diye bir marka buldum 350-400 civarına takım...
  10. O

Bu iki motosikletten hangisini almalıyım?

Bütçem 7 bin bandında şehrimde kafama yatan 2 adet motosiklet var bunlardan hangisi daha mantıklı olur? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2012-model-17-binde-butun-bakimlari-yeni-yapildi-330109450/detay...
  11. O

125 cc motosiklet önerisi

En az 2014 model bakıyorum ve km olarak max 10 bin km düşünüyorum. MSX'i dün 6500e sattım şu an motosikletim yok.Bütçem 10 bin civarında. CBR 125 performans olarak beni msx'ten sonra etkiler mi yoksa aşağı yukarı aynı tadı mı verir?
  12. O

KTM Duke 125 Abs almaya karar verdim.

KTM Duke 125 Abs almaya karar verdim.Evet uzun uzun araştırmalarım sonucu şu anda benim için en uygun motosikletin Duke 125 olduğuna karar verdim.Kullandığım MSX'i 4000 km'de satışa çıkardım ve yeni motorumu almak için sabırsızlanıyorum.MSX'in iki beğenmediğim noktası var biri fren diğeri ise 2...
  13. O

Motosikletten kaç kere düştünüz?

Evet herkes motosikletten kaç kere düştüğünü dürüst olarak yazabilir mi? Ben şu ana kadar maalesef 3 kere düştüm sorun bende mi yoksa herkes mi aynı çok merak ediyorum.
  14. O

A1'e uygun motosikletler

-A1 sınıfı sürücü belgesi silindir hacmi 125 santimetreküpü, gücü 11 kilovatı ve gücünün ağırlığına oranı 0,1’i geçmeyen, sepetli veya sepetsiz iki tekerlekli motosikletler ile gücü 15 kilovatı geçmeyen üç tekerlekli motosikletleri kullanacaklara verilir. BAJAJ DİSCOVER 125 ST HERO Dash LX 110...
  15. O

Kask ve mont önerisi

İkisi için toplamda 1300 lira bütçem var. Fc moto ve motoin sitesinden bakıyorum akrabalar Almanya'da gelirken onlarla birlikte getirtmeyi düşünüyorum. Aklımda olan kask Nolan n64 gemini replica ayrıca spor tarzda şeyler seviyorum. Önerilerinizi bekliyorum.