Norton772 kullanıcısının son içeriği

1. Norton772

SUZUKİ DUY SESİMİ, İNTRUDER 150 İSTİYORUM.

Ey Suzuki duy sesimi. Elin Hintlisi bajaj avenger 150'den sadece %15-20 fiyat üstünde bir rakama bu suzuki intruder 150'ye biniyor. Lütfen bunu bize fazla görme de getir bize de. Zaten motor fiyatları uçukken doğru bir fiyatlandırma ile uçurursun satışlarını ülkede. ABS var, konfor var, stil...
  2. Norton772

Plaka değişikliği ücret soygunu ! Tabii yersen :)

Merhaba, beyler bayanlar. An itibariyle yeni plaka mevzuatı gereği (vidalı plakanın ağır kusur sayılması mevzusu) arabamın plakalarını söküp götürdüm. Basit bir evrak doldurup memura verdim ve verdikleri kağıt ile antalya şoförler federasyonuna plakamı almaya gittim. Evrağı verdikten sonra kaç...
  3. Norton772

ANDES MTV YAZLIK MONT

Beyler-bayanlar. Uygun yollu yazlık mont baktığımda ANDES MTV diye bir model gördüm ve kullanan varsa fikrini söyleyebilir mi? Antalya'da oturuyorum ve işim icabı sabahları erken Side-Belek yada Kemer gibi yerlere gidip akşam üstü de dönüyorum. Şu an prosev botari kullanıyorum ama yakında...
  4. Norton772

23 NİSAN KORTEJI VE TÜRK YILDIZLARI ANTALYA

Bugünkü Antalya 23 nisan kortejinden manzaralar.
  5. Norton772

250-500cc motorların genel bakım ücretleri?

Beyler bayanlar, 250-500cc motorların genel olarak yetkili servis bakım ücretlerini paylaşabilirmisiniz marka ve model paylaşarak? Hep japon yada felanca marka pahalı deniyor ya ona istinaden kendimce ve belki başkaları tarafından da merak edilen bir konuya açıklık getirmiş oluruz. Bir de hep...
  6. Norton772

Kış günü içiniz ısınsın, Antalya

Yurtta havalar genelde soğuk, yağışlı. Bugün Antalya nispeten soğuktu ama güzel ve güneşliydi. Biraz içinizi ısıtayım dedim. Millet cafe'de motorları yanyana dizmiş bahçede muhabbet ediyordu ama benim tırışka motorla gidemedim yanlarına :) Bu arada şu aliaexpress'ten alpinstars çakması eldiven...
  7. Norton772

Suzuki'nin yenilenmiş ve gayri ciddi web sayfası !

Suzuki fiyatları yenilemiş diye bir göz atayım dedim ve gsx s125 modeli gözüme ilişti ve fiyatına bakınca dedim ben mi yanlış okuyorum ama doğru görmüşüm. 125 cc motor fiyatı 51950 tl görünüyor :sunny:
  8. Norton772

ÜNİVERSAL CAM RÜZGARLIK

Aliaexpress'ten sipariş ettiğim üniversal cam rüzgarlığı motoruma tam uyan bir rüzgarlık bulduğum için satıyorum. Sadece taktım ve gezmedim hiç. Sıfır gibi yani. Sıfırı aldığım sitede 24 euro yani 88 tl. 50 tl'ye vericem. 4 adet alyan anahtarıyla sıkılan vidaları var ve camı iki taraftan koruyan...
  9. Norton772

KIŞLIK ELDİVEN 2-3 DEFA GİYDİM

Aliaexpress'ten yakın zamanda gelen kışlık eldivenimi biraz sıktığı için satmak istiyorum. Beden xxl ama kendi scoyco yazlık eldivenim xl olduğu halde sıktı biraz, ona göre düşünün. L giyen birine iyi olur sanırım. Fiyat olarak 40 tl istiyorum. Kargo alıcıya ait olmak koşuluyla istediğiniz...
  10. Norton772

Antalya urfa sofrası yönetimini tebrik ediyorum

Bugün akşam yemeğine antalya urfa sofrasına gittim ailece. İçeride motor kıyafetli tipler dikkatimi çekince biraz dikkat ettim ve oranın moto kuryeleri olduğunu anladım ve hoşuma gitti elemanlarına önem vermeleri. Kask, mont, dizlik falan hepsi tastamamdı ve işletmeye de memnuniyet ve alakaları...
  11. Norton772

KAFA ÇAPI 58-59 GİBİ YARDIM

Beyler, kafa çapı 58-59 gibi ve kask için mt blade de karar kıldım gibi güneş vizörü de olduğu için ve denediğimde kararsız kaldım m ve l beden konusunda. M denediğimde kafada sanki bir sıkma yok ama epey de sıkı oturdu. Sadece yanak kısmında var ki o da normal. Acaba ne kadar açma yapar çünkü...
  12. Norton772

ANTALYA'DA KULLANMAK ÜZERE 4 MEVSİM MONT TAVSİYESİ

Beyler antalya'da sık sık işim icabı side-belek ve kemer gibi yerlere motorumla gidiyorum. Buna uygun bir mont arıyorum nispeten uygun fiyata. Gördüğüm kadarıyla prohel colombia tavsiye eden çok. Bu montu alıp bir de yazlık almak gerekir. Öyle mi yapsam yoksa ixon'un yazlık montu var 190'a...
  13. Norton772

ANTALYA'DA KULLANMAK ÜZERE 4 MEVSİM MONT TAVSİYESİ

Beyler antalya'da sık sık işim icabı side-belek ve kemer gibi yerlere motorumla gidiyorum. Buna uygun bir mont arıyorum nispeten uygun fiyata. Gördüğüm kadarıyla prohel colombia tavsiye eden çok. Bu montu alıp bir de yazlık almak gerekir. Öyle mi yapsam yoksa ixon'un yazlık montu var 190'a...