23 NİSAN KORTEJI VE TÜRK YILDIZLARI ANTALYA

Mavi pulsarlı sarı yelek giyen arkadaş motor sürmeyi öğrensin 5m migrosun orda kanser etti önümde giderken, zaten arabayla çıktığıma bin kere pişman oldum.

35c1xmd.jpg

30 Ağustos, 19 Mayıs, 23 Nisan gibi özel günler unutturulmaya çalışılsa da inatla unutmayacağız. Dünyada ki ilk ve tek çocuk bayramını olan 23 Nisan'ı birer çocuk gülümsemesiyle kutlayacağız. Atatürk'ün, Samsun'a çıkışında ki çoşkusuyla kutlayacağız 19 Mayıs'ı. Büyük Taaruz'da şehit düşmüş; bizler için hayatından, çocuğundan, anasından, eşinden, geleceğinden kopmuş, siperde göğüs göğüse çarpışmış Mehmetçik için kutlayacağız 30 Ağustos'u ki o Mehmetçikler yattıkları yerde rahat etsin.

Valla gayet keyifli oldu. Arada kötü motor kullananlarda vardı elbet ama önemli olan kaza falan olmadan tamamlamaktı, onu da başardık.

Helal olsun hocam. Ben iki çocuk sahibi olmam nedeni ile katılamadım, günü onlara ayırdık, çok isterdim. Beraber gezmek te güzel ama, daha önemlisi, böyle günlerin hala hatırlatıcısı olmak, sahip çıkmak, yaşatmak daha da güzel.

Helal olsun hocam. Ben iki çocuk sahibi olmam nedeni ile katılamadım, günü onlara ayırdık, çok isterdim. Beraber gezmek te güzel ama, daha önemlisi, böyle günlerin hala hatırlatıcısı olmak, sahip çıkmak, yaşatmak daha da güzel.

Valla hocam bende de iki çocuk var ve onlar araba ile oraya gelecekti ama trafik felç olunca onları aradım ve gelmemelerini söyledim. Sonra kortej sonu başka bir yerde buluştuk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar