Kış günü içiniz ısınsın, Antalya

Yurtta havalar genelde soğuk, yağışlı. Bugün Antalya nispeten soğuktu ama güzel ve güneşliydi. Biraz içinizi ısıtayım dedim. Millet cafe'de motorları yanyana dizmiş bahçede muhabbet ediyordu ama benim tırışka motorla gidemedim yanlarına :) Bu arada şu aliaexpress'ten alpinstars çakması eldiven alan varsa nasıl ısıtıyor mu? Ellerim üşüdü biraz sadece.

abi tekirdaglıyım her yer kar buz ayıptır gunahhtır yapmayın oruclu adamın karsısında yemek yemek gibi bişey bu :)

Onemli olan motor marka model degil iki teker tutkusudur bence. 125 ve alti cinli hintli kullanan muthis insanlar tanidim. Eger sizi motosikletiniz yuzunden grubuna almayan kisiler olursa o gruba katilmayin zaten.

Fotoğraflarınıza bakıp bakıp keşke benim olsaaa dedim :mrgreen: Antalya zaten dünyada en sevdigim şehir hele hele kış günü güneşi gördükce çıldırıyorum :queen:.. Bence şanslı insanlar arasındasınız... Burası da şuan -22 derece olunca ayrı imrenerek baktim fotograflariniza :)

Ne yalan söyliim, kış günü içiniz ısınsın diye başlığı okuyunca Antalya'dan iç ısıtıcı başka beklentiler içindeydim... :p

Bari arkanıza manzara alsaydınız :cherry:

Diger motorcu arkadaslari goremedim ben resimlerde, mobilden baglandigim icin mi acaba?

Ybr bundan aşağı bir makine bana göre. Tırışka derken Cafe önünde duran motorlara göre öyle dedim. Büyükcc Bmw-ducati-harley-honda-yamaha falan varken ybr ve benimki gibi motorlar tırt!

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

Diger motorcu arkadaslari goremedim ben resimlerde, mobilden baglandigim icin mi acaba?

Yok hocam orda duramadım benim motor ile :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar