Nortam78 kullanıcısının son içeriği

1. N

Top case çantanın taşıyabileceği Max kg ne kadardır

Selam dostlar hafta sonu artçımla beraber kamp yapmaya gidicez motorsikletimde Cox marka 32 litrelik çanta bulunmakta küçük tüp tüp başlığı falan koymayı düşünüyorum ama aklıma takıldı koyacağım malzemeleri tarttım 7.5-8 kg arası bir şey geliyor. çantaya veya şaseye zarar verir mi yaklaşık 60km...
  2. N

Motorsikletin anormal devir çevirmesi

Selamlar lifan Discovery 150 motorum var yağmurda stop etme gibi bir problem vardı geçenlerde usta tesisatı düzeltti Usta'dan aldıktan sonra şöyle bir problemle karşılaştım. Motor 6 bin devire kadar düzgün çalışıyor sonra devir saati birden 10-11k devire çıkıyor motorun sesinde farklı bi...
  3. N

Kontağı çevirince elektrik gelmiyor

Lifan discovery 150 çin malı motor aküyü daha bugün değiştirdim ama değişmeden öncede yapıyordu hatta bi ara akü bitti sanıp vurdurmuştum motor çalıştıktan sonra hemen elektrik geldiydi motora
  4. N

Kontağı çevirince elektrik gelmiyor

Merhaba arkadaşlar bi iki gündür motor böyle bir arıza vermeye başladı kontağı çeviriyorum hiç bir elektrik aksamı gelmiyor ne korna ne gösterge hiç biri gelmiyor sonra tekrar aç kapa yaptığımda geliyor ilginç bi şekilde. 3 denemenin birinde elektrik geliyor diyim sebebi ne olabilir sizce bi...
  5. N

Balata değişiminden sonra ön tekerin dönmemesi

Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar ama bir sorum olucak balata değişimini usta yaparken bu kaliper pistonlarını yukarıya itmişti hatta balatayı taktıktan sonra fren maneti başta boştu sonra sertleşti yani bahsettiğiniz tam olarak bu mu bilmiyorum ama bu şekilde yapınca...
  6. N

Hayır eklemedim sadece usta balatyı koydu pimleri taktı çok sıkı takmış olma gibi bir ihtimali var mı internette bir kaç videoda fazla yağı biraz boşaltırsanız kaliper pistonları yumuşar yazıyordu ama emin olamadım sonuçta balata değişiminden önce hiç bir problem yoktu 1736978712 Bende de şu an...
  7. N

Selamün aleyküm forumdaşlar bugün motosikletin ön disk balatalarını değiştirdim balatalar tahminimce olduğu yerde diske sürtüyor biraz turladığımda fren kullanmama rağmen disk fazlasıyla ısınmış oluyor orta sehpaya aldığımda ön tekeri döndüremiyorum çok zor dönüyor balata değişiminden önce böyle...
  8. N

Motorun çekişinin düşmesi ve ardından stop etmesi

Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar lifan discovery150 karbüratörlü motorum var bugün ilginç bir sorunla karşılaştım motorun çalışmasında bir problem yok rölantisinde de pek bi farklılık göremedim ama 50-100 metre gittikten sonra motorun birden çekişi düşmeye başladı gaz yemedi ve stop etti...
  9. N

Motorsiklet vites keçesi neden yağ damlatıyor

Merhaba arkadaşlar 2007 model bir motorum var arada bir nasıl denir bilmiyorum ama yağ terlemesi yapıyordu yüksek devirli kullandığım zamanlar da arada yerde bir damla falan görüyordum yağ keçelerini değiştirdim ve şu anda vites keçesinden oldukça fazla diyebilceğim miktarda yağ damlatıyor her...
  10. N

Eski model motorsiklet ile uzun yol yapılır mı ve bakımlarını nasıl yapabilirim

Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar 2007 model kymco CK125 im var öğrenci olduğum için bütçe buna yetti ve oldukça uyguna aldım motor eski model olduğu için parça bulmakta çok zorlanıyorum ve ayrıca sanayideki çoğu ustada bakmıyor ilgilenmiyor bayi servis desen zaten yok ustalara yalvarıyorum...

Yeni mesajlar