noob kullanıcısının son içeriği

1. N

Kontranın farklı bir açıdan önemi.

Selamlar, Sürüşümde kontra tekniğini zaten kullanıyorum. Fakat bir kaç gün önce, sanırım vizörü açarken anlık olarak motoru tek elle kontrol etmem gerekti ve motora istediğim gibi yön veremedim. Bugün düz yolda giderken bilerek motoru tek elle yönetmeye çalıştım ve kontranın aynı şekilde...
  2. N

İstanbul'da kullanım için şu aralar yazlık mont mu mevsimklik mi önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar, İlk montumu alacağım fakat yazlık file mi olsun, mevsimlik mi olsun karar veremedim. Bana file tam yaz sıcaklarında gerek olur, şu aralar üşütebilir gibi geliyor. Tecrübelerinize dayanarak ne tip mont önerirsiniz? Bir de yazlık modellerin cordura vs özel sürtünme önleyici...
  3. N

Yabancılardaki başlangıç motoru anlayışı.

Merhaba, Yabancı sitelere bakarken fark ettiğim bir durum var. Bizde başlangıç motoru denince bildiğiniz ybr,cbf tipi motorlar ilk sırada önerilir. Fakat yabancı sitelerde Ninja 250-300'ler, CB300F'ler gibi aletler başlangıç motoru olarak öneriliyor. Yeni cb300f'in bir incelemesinde artı nokta...
  4. N

Kurs Motoru Hakkında. (Vites geçişi, gaz verme)

Arkadaşlar selam, Bugün ehliyet kursunun ilk eğitimine katıldım. İlk isim okundu ve kendimi motosikletin üstünde 1. viteste buldum :) gösterge tablosunda Ace yazıyordu. Herhalde Cb125 Ace'e binmişim. İlk gün slalom falan yapmadan kurs alanını bayağı bi tavaf ettim. Kalkışlarda motoru bayağı...

Yeni mesajlar