Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhabalar.işim gereği 3d modellemeyle uğraşıyorum.ve uzun zamandır aklımda bi motosiklet modellemek vardı;sonunda zaman ayırabildim..aslında düşündüğüm motor bu değildi ama doğru modelleme için ihtiyaç duyulan Blueprint(bir nevi basit teknik çizim) konusunda ne yazık ki baya bi sıkıntı...
Philippe STARCK en beğendiğim gerçek anlamlı tasarımcılardan birisidir.Geçenlerde nette onunla ilgili bi okuma yaparken,Voxan firması için tasarladığı naked tarzı motosiklet olduğunu görüp araştırdım ve bir kaç resmi Photoshop'ta derleyip sizinle paylaşmak istedim.özellikle bu tarzı sevenlerin...
herkese merhaba,
honda-nas ya da dodge-tomehawk gibi hayata geçen konsept motorları düşününce (ki kastım seri üretim değil ama neden olmasın?) acaba geleceğin makineleri neye benzeyecek diye merakla küçük çaplı bi araştırma yaptım..aşağıda ulaştığım bazı sonuçlar var.şayet sizin de bunlardan...
motorsiklet kültürü yeni yeni oluşmaya başlamış birisi olarak öncelikle herkese merhaba..beni bu keyifle tanıştıran ortağımın sayesinde sanırım ben de artık amiyane tabirle zehirlenenlerdenim!aslını söylemek gerekirse ilk deneyim,bi artçı olarak bindiğim için o kadar da etkilemedi beni.gel gör...